POSLE KATASTROFE NA EVRO NIŠTA VIŠE NEĆE BITI ISTO: OGROMNA promena u srpskoj reprezentaciji

Autor:

Sport

05.07.2024

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema više obeležja na koje smo navikli.

POSLE KATASTROFE NA EVRO NIŠTA VIŠE NEĆE BITI ISTO: OGROMNA promena u srpskoj reprezentaciji

Foto: Starsport

Posle neuspele avanture u Nemačkoj, bura oko "orlova" se polako stišava. Svi smo očekivali više, ali - šta je tu je. Međutim, svi smo očekivali i to da odgovorni za katastrofu izađu u javnost i donesu logičnu odluku, ali, prva promena u reprezentaciji ne tiče se uopšte stručnog štaba.

Posle šest godina, FSS i sponzor Puma se razilaze. Nemački proizvođač sportske opreme i srpska kuća fudbala neće potpisati novi ugovor o sponzorstvu, piše "Žurnal".

Fudbalski savez Srbije je raspisao međunarodni tender na koji se javilo sedam proizvođača sa mnogo boljim potencijalnim ugovorima od dosadašnjeg tehničkog sponzora. Zahvaljujući plasmanu na Evropsko prvenstvo – dve ponude su višemilionske, ubedljivo najveće u istoriji srpskog fudbala. Prema navodima istog portala, ubedljivo je najveća ponuda američke kompanije „Kapeli sport“ koja je teška oko osam miliona evra.

Republika

Foto: Starsport

Finale Kupa Srbije

A ona nije strana našoj zemlji, pošto su opremu "Kapeli sport" već prvi put u istoriji nosile sudije u Srbiji. Taj ugovor već je realizovan sa američkom kompanijom koja je obukla naše arbitre na finalu Kupa u Loznici koje su igrali Crvena zvezda i Vojvodina

Podsetimo, što se tiče selektora, Piksi je otišao u Pariz kako bi izbegao kritike i pritisak javnosti nakon eliminacije "orlova" već u grupnoj fazi takmičenja. Navodno, njemu je teško palo suočavanje sa kritikama nakon povratka iz Nemačke, gde je reprezentacija Srbije zauzela poslednje mesto u Grupi C. Umesto da se suoči sa javnošću i preuzme odgovornost, on je odlučio da se skloni u Pariz, koji je nazvao svojom drugom kućom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading