ZVEZDA SA PANAMCIMA NAPADA LIGU ŠAMPIONA! Posle Pume, još jedno POJAČANJE stiže sa KARIBA?!

Autor:

Sport

05.07.2024

11:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli baš prate igrače iz srednje Amerike...

ZVEZDA SA PANAMCIMA NAPADA LIGU ŠAMPIONA! Posle Pume, još jedno POJAČANJE stiže sa KARIBA?!

Foto: Starsport

Vladan Milojević

Crvena zvezda blizu dovođenja još jednog reprezentativca Paname

Nakon angažovanja Pume Rodrigeza, Crvena zvezda je navodno blizu dovođenja još jednog reprezentativca Paname - napadača Eduarda Gerera. Ovu vest preneo je tamošnji novinar Roni Vargas, ističući da je srpski šampion izuzetno zainteresovan za talentovanog 24-godišnjeg fudbalera koji trenutno igra za ukrajinski klub Zorju.

Uspešan nastup na Kopa Amerika

Gerero se trenutno nalazi sa nacionalnim timom na Kopa Amerika, gde je ostvario zapažen nastup, postigavši gol protiv Bolivije i doprinoseći uspehu svoje reprezentacije. Ovo je svakako dodatni podstrek za Crvenu zvezdu da dovede talentovanog napadača koji će joj pomoći u borbi za plasman u Ligu šampiona.


Karijera u domovini i inostranstvu

Eduardo Gerero je započeo svoju karijeru u domovini, a zatim je svoj fudbalski put gradio uglavnom u Izraelu, igrajući za Makabi Tel Aviv, Beitar Jerusalim i Hapoel Jerusalim. Od 2023. godine, Panamac je član Zorje, gde je prvo odigrao polusezonu kao pozajmljen igrač, a zatim je u protekloj sezoni postigao impresivnih devet golova na 23 odigrana meča.

 

Podsetimo, Puma Rodrigez kog je Zvezda ranije dovela takođe je bio član nacionalnog tima na Kopa Americi, ali je zbog povrede ramena ranije završio takmičenje. Trenutno je sa crveno-belima na pripremama u Rusiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading