ŠOKANTNO PRIZNANJE FUDBALERA PARTIZANA! Svi smo NOSILI majice sa imenom Dejana Stankovića!

Autor:

Sport

05.07.2024

19:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliku čast odao je legendi Crvene zvezde.

ŠOKANTNO PRIZNANJE FUDBALERA PARTIZANA! Svi smo NOSILI majice sa imenom Dejana Stankovića!

Foto: www.profimedia.rs

Dolazak Dejana Stankovića na mesto trenera Spartaka iz Moskve i dalje izaziva veliko interesovanje u Rusiji, gde svakodnevno novinari posvećuju pažnju legendi Crvene zvezde. Spartak, kao najpopularniji klub u najvećoj državi na svetu, privlači ogromnu pažnju javnosti, a tim za koji navija ogroman broj Rusa opravdava takvo interesovanje.

Defanzivac Partizana, Nikola Antić, izrazio je nadu da će novi trener Spartaka, Dejan Stanković, imati uspešan posao u Moskvi.

Nekadašnji igrač ruskog Himkija ističe da je proslavljeni kapiten Crvene zvezde i naše reprezentacije neverovatno velika legenda za Srbiju, te da je imao veliku igračku karijeru, osvojivši čak i Ligu šampiona.

Republika

Foto: Starsport

Nikola Antić

- Dejan je neverovatno velika legenda za našu zemlju. Svi smo kao deca nosili majice sa njegovim imenom kada smo igrali fudbal na ulici. Imao je veliku igračku karijeru, a osvojio je i Ligu šampiona - rekao je Nikola Antić za portal Match TV.

Istovremeno ističe da je Dejan Stanković trenirao Crvenu zvezdu i da ima karakter pobednika, izražavajući verovanje da će uspeti u Spartaku.

- Trenirao je Crvenu zvezdu. Ima karakter pobednika. To se vidi. Verujem da će motivisati momke iz Spartaka. Mislim da će uspeti. Ako ga klub podrži, sve će doći na svoje mesto i ekipa će igrati odličan fudbal. Lično mu želim mnogo sreće! - napomenuo je Antić za ruske medije.

Podsetimo, takmičenje u Premijer ligi Rusije počinje 20. jula, a Spartak na premijeri ide na noge Orenburgu, dok u drugom kolu sledi novo gostovanje, ovog puta Himkiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading