OGLASIO SE DRKUŠIĆ I OTKRIO PLANOVE ZA BUDUĆNOST: Evo šta je velika želja Crvene zvezde poručila!

Autor:

Sport

08.07.2024

11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slovenac privukao pažnju.

OGLASIO SE DRKUŠIĆ I OTKRIO PLANOVE ZA BUDUĆNOST: Evo šta je velika želja Crvene zvezde poručila!

Foto: Profimedia

Slovenački fudbaler Vanja Drkušić trenutno uživa u zasluženom odmoru nakon učešća na Evropskom prvenstvu. Sa svojim klubom Soči ispadaju u drugu ligu, što je dovelo do spekulacija o njegovom transferu.

Iako su se neki mediji bavili mogućnošću da Drkušić pređe u Crvenu zvezdu, on trenutno ne žuri sa izborom novog kluba. On prati medijske spekulacije, ali ističe da će odluku doneti tek u drugoj polovini jula. Njegov agent je najavio da će se odluka o transferu desiti u naredne dve nedelje.

Ruski mediji najavljuju da postoji interesovanje Zenita za Drkušića, gde bi mogao postati saigrač sa Strahinjom Erakovićem. Spekuliše se da Soči sada traži obeštećenje od čak 7.000.000 evra za transfer slovenačkog reprezentativca, što dodatno ukazuje na interesovanje klubova za njegove usluge. Takođe, oglasio se i sam Slovenac i poručio da trenutno ne želi da priča o svojoj budućnosti.

Foto: www.profimedia.rs

Vanja Drkušić u duelu sa Ronaldom

- Ne želim da pričam o mojoj budućnosti. Mislim da je moj agent rekao da će ona da bude odlučena kroz dve nedelje. Samo toliko mogu za sada da vam kažem - istakao je Drkušić.

Biće interesantno videti kako će se ova saga završiti i da li će Drkušić preći u Zenit. Podsetimo, ruski klub želi da slovenačkog fudbalera pošalje na pozajmicu, a tu je i šansa da u igru uskoiči i Crvena zvezda koja bi mogla ovog sjajnog štopera da dovede na pozajmicu u svojim redovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading