LJUBIMAC DELIJA OPET NA MARAKANI: Crveno-beli imaće večeras veliku podršku

Autor:

Sport

19.09.2024

16:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je spremno za prvi meč srpskog prvaka u Ligi šampiona protiv Benfike.

LJUBIMAC DELIJA OPET NA MARAKANI: Crveno-beli imaće večeras veliku podršku

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde igraju protiv Benfike prvi meč u novoj sezoni Lige šampiona. Izabranici Vladana Milojevića su priliku da nastupe u novom formatu UEFA elitnog takmičenja zaslužili osvajanjem sedme uzastopne titule u Superligi Srbije, a onda i eliminacijom norveškog Bodo Glimta u plej-ofu za plasman u Ligu šampiona.

Jedan od igrača koji je nastupao u Zvezdi a stigao je iz Portugala Ugo Vijeira biće danas na stadionu. On se već sreo sa generalnim direktorom crveno-belih Zvezdanom Terzićem i imao prijateljski razgovor.

Ugo Vijera je dres Crvene zvezde nosio u sezoni 2015. i 2016. godine. Brzo je postao miljenik "delija" i postigao je 27 golova u Superligi Srbije. Trenutno igra za portugalskog niželigaša Santa Mariju gde je i počeo svoju karijeru.

 

 

Podsetimo, imajući sve u vidu, trener Milojević nije želeo da daje bombastična obećanja, već je poručio da će na teren poslati najbolji mogući sastav i da će jedino važno biti da momci daju sve od sebe.

Republika

Foto: Starsport

Spremio ekipu za elitu: Vladan Milojević

- Borili smo se za ovo, želeli smo da budemo sa najboljima i velika mi je čast da ćemo ugostiti ovako velike timove, a ne postoji ništa manji tim od ovih 36 ekipa koje učestvuju. Spremamo se kao i za svaku utakmicu. Rekao sam i igračima da treba da uživamo u ovakvim utakmicama, oni su doveli ove ekipe, ovo je veliki uspeh za jednu zemlju, nismo velika zemlja, da možemo ponosno da nosimo grb našeg kluba i grad Beograd, jer će svi koji budu došli moći da se uvere u lepotu našeg grada i predstavljamo Srbiju, zemlju na Balkanu koja će se takmičiti sa najboljima u Evropi - rekao je Milojević u najavi meča, pa dodao:

- Ono što ću reći igračima, jeste da radimo ono što radimo, da veruju u sebe, da smo dobar tim i da na terenu treba da isporučimo maksimum. Igramo protiv ogromne Benfike, ništa manje nego svi ostali klubovi koji su se kvalifikovali. Trudićemo se da odradimo posao na najbolji mogući način. To su pravci u kojima razmišljam sa igračima.

Zvezda će posle Benfike igrati protiv Intera u gostima 1. oktobra, a protiv Monaka (22. oktobar), dok protiv Barselone igra kod kuće (6. novembar). Na Marakanu potom stiže i Štutgart (27. novembar), dok Zvezda u Milano, ali sada na noge Milanu, ide 11. decembra. U 2025. crveno-beli dočekuju PSV (21. januar), a onda gostuju Jang bojsu (29. januar).

Pre crveno-belih njeni rivali su već odigrali prve mečeve u novom formatu Lige šampiona. Tako je Juventus savladao PSV sa 3:1, Liverpul bio bolji od Milana u gostima istim rezultatom, a sa 3:1 je i Real savladao Štutgart. Tri gola je primio Jang bojs kod kuće od Aston Vile, ali nije tresao mrežu (3:0). Mančester siti i Inter odigrali su 0:0, dok Barselona večeras gostuje Monaku.

 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading