KRUNIĆ UTUČEN POSLE PORAZA: Rade otkrio šta je bilo kobno, pa su poraženi

Autor:

Sport

19.09.2024

21:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"U drugom poluvremenu smo pokazali kako Zvezda može na svom stadionu"

KRUNIĆ UTUČEN POSLE PORAZA: Rade otkrio šta je bilo kobno, pa su poraženi

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Benfike sa 2:1 u prvom meču u novoj sezoni Lige šampiona. Rade Krunić debitovao je pre nekoliko dana za Zvezdu, a sada je imao priliku da dokaže iskustvo u Ligi šampiona. Otuda njegovo veliko razočaranje posle poraza.

- Prvi utisak je veliko razočaranje zbog rezultata, zbog navijača. Priželjkivali smo bolji rezultat. Presrećan sam ušao u ovaj meč, euforičan, ali zbog rezultata ne mogu sada da budem zadovoljan. Nadam se da ćemo to popraviti u narednim utakmicama. Pokazali smo u drugom poluvmremenu koliko možemo. U prvom smo ušli kilavo. Previše smo respektovali protivnika, iako smo se dogovorili da hrabrije uđemo u utakmicu. To nas je na kraju i koštalo poraza. Nismo bili pripremljeni na Mimovićevu povredu, nismo igrali na svojim pozicijama. U nastavku smo izašli pripremljenije i pokazali kako Zvezda može na svom stadionu - rekao je Krunić, pa se osvrnuo na naredni izazov večiti derbi sa Partizanom koji je već u ponedeljak:

Republika

Foto: Starsport

Drug i gol Benfike

- Nije lako posle ove utakmice, ali imamo vremena da se što bolje pripremimo za derbi. Drugo poluvreme je dokaz koliko može ova Zvezda.

Podsetimo, kad se sve sagleda, crveno-beli nisu prikazali u lošem svetlu, gost iz Lisabona je umeo da iskoristi svoje šanse, što je, ispostaviće se, bilo dovoljno da reše utakmicu u prvih pola sata.

Uz malo sreće, ali i lukavosti, došli su do prvog pogotka preko Kerema Akturkoglua, a turski igrači su ove večeri bili kobni po Zvezdu, pošto je na isteku pola sata igre Orkun Kokču perfektno pogodio iz slobodnog udarca, što je Omri Glazer samo ispratio pogledom.

Crveno-beli su držali loptu tokom većeg dela meča i pokušavali da stvore konkretnu šansu ispred gola "orlova", ali sve se završavalo samo na skromnim završnicama. Sve je tako bilo do 86. minuta, kada su dvojica rezervista priredila dramu u završnici. Endiaje je lepo uposlio Milsona, a Angolac rutinski završio pored Trubina. Ipak, bilo je prekasno za potpuni preokret.

Zvezda će posle Benfike igrati protiv Intera u gostima 1. oktobra, a protiv Monaka (22. oktobar), dok protiv Barselone igra kod kuće (6. novembar). Na Marakanu potom stiže i Štutgart (27. novembar), dok Zvezda u Milano, ali sada na noge Milanu, ide 11. decembra. U 2025. crveno-beli dočekuju PSV (21. januar), a onda gostuju Jang bojsu (29. januar). 

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading