IDEALNA PRILIKA PRETVORILA SE U BLAMAŽU! Fudbaler postao predmet podsmeha zbog ovog istorijskog promašaja - Evo zašto je oteran iz Premijer lige! (VIDEO)

Autor:

Sport

21.09.2024

15:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantan ishod

IDEALNA PRILIKA PRETVORILA SE U BLAMAŽU! Fudbaler postao predmet podsmeha zbog ovog istorijskog promašaja - Evo zašto je oteran iz Premijer lige! (VIDEO)

Foto: X printscreen/AllThingsBlades

Kanadski fudbaler Danijel Džebison doživeo je jedan od najtežih trenutaka u svojoj karijeri tokom meča šestog kola Čempionšipa. Njegov promašaj u duelu protiv Noriča postao je predmet brojnih diskusija i kritika, a mnogi su ostali zatečeni neverovatnom situacijom koja se odigrala pred kraj prvog poluvremena.

Nakon što je prešao iz Bornmuta u Votford tokom prelaznog roka, Džebison se nadao novom početku i prilici da pokaže svoj talenat u novoj sredini. Međutim, umesto uspeha, dočekala ga je nezaboravna greška koja će ga pratiti još dugo.

Sve je krenulo nakon kornera kada se lopta odbila od stative direktno na nogu Džebisonu. Publika je držala dah, očekujući da će napadač sigurno zatresti mrežu sa samo metar udaljenosti od gola. Međutim, ono što se desilo niko nije mogao da predvidi.

Umesto da iskoristi idealnu priliku, Džebison je uspeo da šutira pored gola, propuštajući neverovatnu šansu za postizanje pogotka. Lopta je samo preletela preko njegove noge i završila van terena, ostavljajući mnoge u šoku i neverici.

Ovaj izuzetno neobičan promašaj izazvao je brojne reakcije među navijačima, stručnjacima i medijima. Džebison se sada suočava sa pritiskom i kritikama, ali ostaje da se vidi kako će se nositi sa ovim nezaboravnim trenutkom u svojoj karijeri.

Džebisonov promašaj definitivno će ostati upamćen kao jedan od najupečatljivijih trenutaka u Čempionšipu ove sezone. Dok se fudbalski svet oporavlja od šoka, ostaje nam da vidimo kako će se mladi fudbaler nositi sa ovim izazovom i kako će uticati na njegovu dalju karijeru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading