OTKRIVAMO POTENCIJALNI SASTAV PARTIZANA PRED VEČITI DERBI: Evo ko bi mogao da napadne Zvezdu!

Autor:

Sport

23.09.2024

13:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo će zanimati sve Grobare.

OTKRIVAMO POTENCIJALNI SASTAV PARTIZANA PRED VEČITI DERBI: Evo ko bi mogao da napadne Zvezdu!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana se intenzivno pripremaju za 174. večiti derbi protiv Crvene zvezde koji će se odigrati u ponedeljak od 19 časova. Nakon lošeg perioda i poraza od OFK Beograda u prethodnom kolu, crno-beli su odlučni da se vrate na pobednički put.

Poslednji trijumf Partizan je zabeležio još 4. avgusta protiv Železničara iz Pančeva, dok ne računamo pirovu pobedu nad Luganom. Zbog toga je imperativ trijumfa protiv favorizovane Crvene zvezde na njihovom stadionu veoma veliki.

Trener Aleksandar Stanojević odlučio se za najbolji sastav u ovom trenutku. U prvom timu naći će se Bibars Natho, Gajas Zahid, Kervin Arijaga i Stefan Kovač. U napadu će mesto ponovo zauzeti Aldo Kalulu, dok će sa klupe čekati šansu Đorđe Jovanović i Nemanja Nikolić. U odbrani neće biti promena, a kapiten Aleksandar Jovanović će biti među stativama.

Foto: Starsport

 

Kervin Arijaga i Stefan Kovač imaće ulogu zadnjih veznih, dok će Bibars Natho biti plejmejker. Gajas Zahid će dejstvovati po krilu uz Ibrahima Zubairua, koji je jedan od dva bonusa nakon sjajne partije protiv OFK-a.


Partizan će pokušati da se revanšira za šokantan poraz od OFK Beograda u prethodnom kolu, kada su do nekoliko minuta pre kraja meča imali prednost od 2:1, ali na kraju izgubili rezultatom 3:2.

Atmosfera pred 174. večiti derbi je napeta, a navijači sa nestrpljenjem očekuju duel između dva najveća srpska fudbalska kluba. Partizan će dati sve od sebe da ostvari pobedu i vrati se na pobednički put, dok će Crvena zvezda sigurno želeti da pokvari planove svom rivalu. S obzirom na istoriju ovih susreta, očekuje nas još jedan uzbudljiv fudbalski spektakl.

Potencijalni sastav Partizana za 174. večiti derbi:

Jovanović – Filipović, Mujakić, Ilić, Jurčević – Kovač, Arijaga – Zahid, Natho, Zubairu – Kalulu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading