PRIPADNICE LEPŠEG POLA OKUPIRALE JNA! Stadion vrvi na sve strane - biće gusto! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

23.09.2024

18:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atmosfera se zahuktava.

PRIPADNICE LEPŠEG POLA OKUPIRALE JNA! Stadion vrvi na sve strane - biće gusto! (FOTO GALERIJA)

Foto: Republika

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde odmeriće snage u 174. večitom derbiju na stadionu u Humskoj u okviru devetog kola Superlige Srbije od 19.00 časova. Ovo ujedno i praznik fudbala u čitavoj državi i svi sa velikim nestrepljenjem iščekuju početak ovog istorijskog duela.

Svaki derbi je spektakl u Srbiji, a kao i pred svaki okršaj dva najveća kluba u zemlji, atmosfera je pred usijanje. Navijači Partizana su već počeli da pristižu na stadion, tj tu je čuvena grupa Vandal Bojsi. Međutim, stigle su i "Delije" koje će pružiti veliku podršku svojim igračima u ovom istorijskom duelu. Republika se našla na licu mesta i zabeležila da su najvatrenije navijače - a to su naravno devojke.

Atmosfera pred derbi je uvek posebna, ali ovog puta posebno su se istakle navijačice koje su došle da podrže svoje timove. Njihova prisutnost ne samo da je unela dodatnu strast u očekivanje velikog derbija, već je i pokazala kako fudbal sve više privlači širu publiku, uključujući i mlađe generacije devojčica koje gledaju svoje uzore među navijačima.

Njihova energija i posvećenost rivalitetu između Crvene zvezde i Partizana dokaz su da fudbalska strast ne poznaje pol. Kako na tribinama, tako i van njih, devojke su aktivno učestvovale u stvaranju atmosfere koja je podigla tenzije pred početak utakmice, pevajući navijačke pesme i bodreći svoje ekipe sa jednakom strašću kao i dugogodišnji fanovi. Ovaj derbi je, još jednom, pokazao da su navijačice postale neizostavan deo fudbalske kulture u Srbiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading