EVO KAKO JE PROŠAO NAVIJAČ KOJI JE ULETEO NA TEREN NA DERBIJU! Saznajemo!

Autor:

Sport

23.09.2024

20:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Burna rekcija na penal.

EVO KAKO JE PROŠAO NAVIJAČ KOJI JE ULETEO NA TEREN NA DERBIJU! Saznajemo!

Foto: Instagram/Printscreen

Večeras u 19 časova na stadionu Partizana počeo je 174. večiti derbi između Partizana i Crvene zvezde, ali atmosfera je već bila napeta zbog incidenata koji su prethodili samom meču.

Tokom noći, huligani su provalili na stadion u Humskoj, obili kapiju i zapalili deo terena, što je izazvalo oštre reakcije iz FK Partizan, dodatno podižući tenzije pred susret. Na dan meča, navijači su masovno pristizali na stadion, a tenzije su dostigle vrhunac kada je jedan od navijača upao na teren tokom penala za Crvenu zvezdu.

Trčeći po terenu, mahao je srednjim prstom, što je izazvalo šok među prisutnima. Prema našim saznanjima, dežurni tužilac Višeg javnog tužilaštva odmah je reagovao, naredivši hapšenje navijača zbog nasilničkog ponašanja na sportskoj priredbi. Određen mu je pritvor do 48 sati, a ovaj incident dodatno je pojačao tenzije na tribinama.

Ovaj slučaj jasno pokazuje da niko ne može proći nekaznjeno za ovakve prekršaje na sportskim događajima, i da će se sve nepristojno i nasilno ponašanje tretirati prema zakonu.

Podsetimo se da se na stadionu i nalazi grupa navijača "Vandal Bojs", poznata navijačka frakcija, koja je najavila svoje rasformiranje, ali su se u poslednjem trenutku predomislili te su i oni okupirali stadion.

Očekuje se da će predstojeći derbi biti pod budnim okom policije, kako bi se izbegli incidenti poput onih iz prethodnih godina kada su se sukobi između navijača završavali ozbiljnim neredima i privođenjima. Nadležni organi apelovali su na mirno ponašanje i sportski duh tokom utakmice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading