AMATERI IGRAJU ZA PARTIZAN, ONI SU PONIŽENJE ZA KLUB: Ivica iliev opleo po fudbalerima svog kluba

Autor:

Sport

24.09.2024

08:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je najlošiji tim crno-belih u poslednjih 40 godina, jasan je sportski direktor crno-belih.

AMATERI IGRAJU ZA PARTIZAN, ONI SU PONIŽENJE ZA KLUB: Ivica iliev opleo po fudbalerima svog kluba

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana doživeli su debakl na svom terenu protiv Crvene zvezde koja je slavila u 174. večitom derbiju sa ubedljivih 4:0. Niko od izabranika Aleksandra Stanojeviča nije uspeo da isparira četi Vladana Milojevića i opšti je utisak da je razlika u klasi evidentna. To se posebno odnosi na strance od kojih se očekuje da prave razliku. Upravo su sva četiri pogotka za Zvezdu dali internacionalci, Endiaje tri i Silas jedan, dok se Partizanovi stranci nisu ni videli. Upravo na to je brutalnim rečima ukazao novi-stari sportski direktor "parnog valjka" Ivica Iliev.

- Poražavajuća partija Partizana. Zvezda je mnogo iznad Partizana. Čestitam večitom rivalu. Ovo je prvi meč otkad sam se vratio i jasno je da je potrebno mnogo toga da se uradi, ali nisam znao da baš ovoliko mora da se promeni... Gotovo svaku utakmicu igramo bez dvojice, trojice igrača u ofanzivnom delu, što je stvarno razočaravajuće. To je, možda, najlošiji tim Partizana u poslednjih 30, 40 godina. Selekcija je stvarno razočaravajuća... Stranci? Ne može da se kaže za takve igrače da su pojačanja, kad imaju neverovatnu inferiornost. Čak mogu reći - amaterski igrači, poniženje za ovaj klub. Neko će reći da sam grub, ali hoću da budem takav jer moramo da se otreznimo i budemo svesni da se, nažalost, ne takmičimo sa Zvezdom... Šta se dogodilo poslednjih par godina, zaista ne znam, ali ovo je mnogo, mnogo ne loše... očajno - rekao je Iliev.

Republika

Foto: Starsport

Nemaju kvalitet: Fudbaleri Partizana

Odgovor na pitanje "šta dalje" bio je jednako sumoran, iako je rekao pre nekoliko dana kada se vratio u Humsku da će preporoditi ekipu za dva prelana roka.

- Takva dominacija Zvezde... Toliko su odmakli da, jednostavno, Partizan mora da se resetuje i da shvatimo da je ovo realnost, da iz nje ponovo stvaramo nešto novo. Nažalost, limitirani smo jer mnogo je igrača kojima je mnogo lepo u Beogradu, imaju najveće ugovore u karijerama i niko ih neće i onda mi ne možemo da ih se rešimo. To su sve ogromni problemi koje ne znam kako ćemo da rešimo, biće velike muke - zaključio je Iliev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading