KAKO JE MILOJE OD ŠERIFA NAPRAVIO "UBICU PARTIZANA": Samo on je imao vere u njega i znao je da je zver

Autor:

Sport

24.09.2024

09:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada šanse pretvaram u golove, a zasluge ima i trener, rekao je Zvezdin napadač.

KAKO JE MILOJE OD ŠERIFA NAPRAVIO "UBICU PARTIZANA": Samo on je imao vere u njega i znao je da je zver

Foto: FK Crvena zvezda

Šerif Endiaje postao je "ubica Partizana". Senegalac je het-trikom bio najzaslužniji što je Humska osvojena posle osam godina i to sa ubedljivih 4:0. Bio je to prvi het-trik u večitim derbijima još od 1968. i Stevana Ostojića du 43. okršaju večitih rivala kada je Zvezda slavila sa 6:1.

Međutim, nije Endiaje slučajno došao do šest golova u pet duela sa Partizanom. Šta više, kako je delovalo do pre godinu dana, činilo se da je Zvezda promašila njegovim dovođenjem. Kod Baraka Bahara nikako nije mogao da se sastavi, a onda je na klupu došao Vladan Milojević. Znao je srpski trener kakvo zlato ima, obradio ga na pravi način i stvori zver. Upravo je toga svestan bio i sam Šerif.

Republika

Foto: Starsport

Prepoznao kvalitet: Vladan Milojević

- Osećam se mnogo bolje, zaista sam pun samopouzdanja. Prija mi rad sa trenerom Milojevićem i mislim da moje najbolje partije tek dolaze. Pomaže mi i to što kao tim delujemo čvrsto i kompaktno na terenu, ali najviše mi znači to što sam počeo da pogađam. Šanse koje sam propuštao, sada pretvaram u golove i mnogo je lakše da se igra kad je to slučaj. Trebalo mi je samo malo vremena da se adaptiram u potpunosti, a moram da ponovim da je veliku ulogu u tome imao trener Milojević. Posle ovih zimskih priprema se osećam spremnije nego ikad. Zaista sam gladan golova - rekao je proletos Šerif.

Podsetimo, Endiaje je postao stranac sa najviše postignutih golova u večitim derbijima,, čime je prestigao Lamin Dijaru, koji je zabeležio pet pogodaka. Inače, nijedan igrač nikada nije postigao četiri gola u večitom derbiju, a endiaje je izvučen sa terena ubrzo nakon što je postigao svoj treći. Šerifove impresivne brojke sada uključuju šest golova u pet odigranih derbija, a 24. septembar 2024. godine ostaće zapamćen kao trenutak kada je postao heroj večitog rivalstva. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading