DOBRE VESTI ZA ZVEZDU PRED INTER: Ovo je odlična šansa za crveno-bele!

Autor:

Sport

24.09.2024

17:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Inter oslabljen pred Zvezdu.

DOBRE VESTI ZA ZVEZDU PRED INTER: Ovo je odlična šansa za crveno-bele!

Foto: Starsport

Vezista italijanskog fudbalskog kluba Inter, Nikolo Barela, neće biti u sastavu za predstojeću utakmicu protiv Udinezea zbog povrede mišića desne butine koju je doživeo tokom prethodnog meča protiv Milana. Klub je potvrdio da će Barela ponovo biti podvrgnut lekarskom pregledu naredne nedelje kako bi se procenila ozbiljnost povrede.

Prema saopštenju kluba, Nikolo Barela će naredne nedelje biti ponovo pregledan od strane lekara kako bi se utvrdila ozbiljnost povrede mišića desne butine. Ova informacija budi nadu da bi povreda mogla biti manjeg obima i da bi Barela mogao brzo da se vrati na teren.

Foto: Tanjug/AP

Nikolo Barela

Prema pisanju italijanskih medija, očekuje se da će Barela propustiti i naredne utakmice, uključujući i meč Lige šampiona protiv Crvene zvezde, kao i duel 7. kola Serije A protiv aktuelnog lidera. Ovo predstavlja veliki udarac za Inter, jer je Barela bio ključni igrač u njihovom timu.

Nikolo Barela je jedan od ključnih igrača Intera i njegovo odsustvo će definitivno biti primećeno. Sa svojim veštim vezničkim sposobnostima, Barela je bio nezamenjiv deo taktike Intera, a njegovo odsustvo će zahtevati od trenera da pronađe alternativna rešenja u veznim redovima.

Odsustvo ključnog igrača kao što je Nikolo Barela može predstavljati priliku za ostale igrače da pokažu svoje kvalitete i unaprede svoju igru. Ovo je prilika za ostale članove tima da preuzmu veću odgovornost i pokažu svoju vrednost u timskoj dinamici Intera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading