PREGAZIO PARTIZAN, PA SE FINO POČASTIO: Pogledajte kako je Endiaje dočekan kući nakon het-trika u derbiju! (FOTO)

Autor:

Sport

24.09.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Endiaje ubica Partizana!

PREGAZIO PARTIZAN, PA SE FINO POČASTIO: Pogledajte kako je Endiaje dočekan kući nakon het-trika u derbiju! (FOTO)

Foto: Printscreen

Nagrađen za het-trik: Šerif Endiaje

Fudbaleri Crvene zvezde ostvarili su impresivan trijumf nad Partizanom 174. Večitom derbiju odigranom na stadionu crno-belih u Humskoj. Sa ubedljivih 4:0, ekipa Vladana Milojevića je demonstrirala svoju dominaciju na terenu. Ovaj trijumf dodatno je poboljšao bodovni saldo crveno-belih na tabeli Superlige Srbije, gde trenutno zauzimaju prvo mesto sa 22 boda.

Napadač crveno-belih, Šerif Endiaje ispisao je tako postao tek peti igrač u istoriji derbija koji je zabeležio tri pogotka, pridruživši se legendama poput Jovana Jezerkića, Marka Valoka, Milana Galića i Stevana Ostojića. Iako je Silas "razdvojio" njegovu seriju golova, to ne umanjuje značaj Endijajevog dostignuća. Poslednji het-trik pre njega postignut je novembra 1968. godine, što dodatno naglašava njegovu sjajnu izvedbu.

Foto: FK Crvena zvezda

Pregazio Partizan: Šerif Endiaje

Nakon večitog derbija, Endiaje je dočekan kući uz dobru klopu koju je servirala supruga, a naravno tu je i lopta koju je osvojio nakon het-trika kojim je pregazio Partizan. Navijači Zvezde su uživali u sinoćnem susretu i sjajnoj predstavi koju su pružili izabranici Vladana Milojevića.

Foto: Printscreen

Pregazio Partizan, pa nagrađen: Šerif Endiaje

Ova pobeda je takođe značila da je Crvena zvezda prvi put postigla četiri gola na stadionu u Humskoj još od 1976. godine, kada je slavila sa 4:1. Poslednji put kada je Zvezda ostvarila ubedljivu pobedu od 4:0 na večitom derbiju bilo je 1998. godine na "Marakani". Ovo istorijsko veče za Crvenu zvezdu označava novu eru dominacije nad večitim rivalom.

Sa druge strane, Partizan je doživeo apsolutni debakl, ostavljajući svoje navijače u razočaranju i neverici. Njihova ekipa je bila nemoćna protiv nadmoćnog protivnika, a ovo će svakako biti veoma težak poraz za crno-bele. Ovo veče će se dugo prepričavati među ljubiteljima fudbala, a dominacija Crvene zvezde definitivno će ostati upamćena kao jedna od najupečatljivijih u istoriji večitih derbija. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading