SAZNAJEMO! SAVO ODBIO PARTIZAN!

Autor:

Sport

25.09.2024

15:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Humskoj traže drugo rešenje.

SAZNAJEMO! SAVO ODBIO PARTIZAN!

Foto: Starsport

Aleksandar Stanojević nije više trener Partizana. On je podneo ostavku na mesto šefa stručnog štaba nakon ubedljivog poraza od Crvene zvezde sa 4:0 u Humskoj. Ta informacija odmah za sobom povlači pitanje ko će biti novi šef struke crno-belih.

Nema sumnje da će novi sportski direktor Ivica Iliev dati sve od sebe da pronađe najbolje rešenje, ali je pitanje ko će pristati da dođe u ovako razoren Partizan. Pritom su se brojni asovi već opekli o užarenu klupu, koja je to postala za vreme rukovođenja direktora Miloša Vazure i predsednika u ostavci već duže od godinu dana Milorada Vučelića.

Da je to tako najbolje svedoči saznanje Republike da je Savo Milošević već odbio ponudu aktuelnog rukovodstva FK Partizan. On je bio prvi pik predsednika u ostavci Milorada Vučelića i direktora Miloša Vazure, ali kako sada stvari stoje sportski direktor Ivica Iliev ima ozbiljne poteškoće da ga ubedi da opet sedne na klupu Partizana.

Republika

Foto: Starsport

Već bio u Partizanu i nije se dobro proveo: Savo Milošević

- Partizan je kontaktirao Savu čim je Stanoje podneo ostavku. Spremio je Iliev konkretnu ponudu za starog poznanika i prijatelja, ali je on to na prvu loptu odbio. Očigledno zna šta bi ga sačekalo u svlačionici i nije spreman da ulazi u nešto što je u startu osuđeno na poraz. Ako tome dodamo lošu atmosferu oko kluba, odnosno bojkot navijača, onda je jasno zašto je Savo odbio da dođe - kaže naš sagovornik.

Kao sledeća opcija nameće se Albert Nađ. On poznaje ovu ekipu jer je bio tu pre Stanojevića, a posle odlaska Igora duljaja, kojem je bio pomoćnik.

Republika

Foto: Starsport

Menjaju trenere kao čarape: Vazura i Vučelić

Podsetimo, za ovih osam godina koliko su Vučelić i Vazura na čelu u Humskoj osvojena je jedna titula a bilo je deset smena trenera. Tako su se na klupi smenjivali Marko Nikolić, koji je 2017. osvojio duplu krunu, Miroslav Đukić, Zoran Bata Mirković, Savo Milošević, Stanoje u svom drugom mandatu, Ilija Stolica, Gordan Petrić, te Igor Duljaj i Albert Nađ, pre nego što je Stanojević ponovo rešio da se stavi u služu voljenog kluba. Sva pomenuta imena su se jednom ili više puta opekla o Partizan, pa je malo verovatno da bi to sebi dozvolili opet, kao što to po svemu sudeći neće Milošević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading