KO POSLE STANOJA SEDA NA PAKLENU KLUPU PARTIZANA: Brojne legende već su se opekle o Vazuru i Vučelu

Autor:

Sport

24.09.2024

14:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biće vraški teško ubediti nekog da se lati ovakvog tima crno-belih.

KO POSLE STANOJA SEDA NA PAKLENU KLUPU PARTIZANA: Brojne legende već su se opekle o Vazuru i Vučelu

Foto: Starsport

Aleksandar Stanojević nije više trener Partizana. On je podneo ostavku na mesto šefa stručnog štaba nakon ubedljivog poraza od Crvene zvezde sa 4:0 u Humskoj. Ta informacija odmah za sobom povlači pitanje ko će biti novi šef struke crno-belih.

Nema sumnje da će novi sportski direktor Ivica Iliev dati sve od sebe da pronađe najbolje rešenje, ali je pitanje ko će pristati da dođe u ovako razoren Partizan. Pritom su se brojni asovi već opekli o užarenu klupu, koja je to postala za vreme rukovođenja direktora Miloša Vazure i predsednika u ostavci već duže od godinu dana Milorada Vučelića.

Republika

Foto: Starsport

Opet bez trenera: Fudbaleri Partizana

Naime, za ovih osam godina koliko su oni na čelu u Humskoj osvojena je jedna titula a bilo je deset smena trenera. Tako su se na klupi smenjivali Marko Nikolić, koji je 2017. osvojio duplu krunu, Miroslav Đukić, Zoran Bata Mirković, Savo Milošević, Stanoje u svom drugom mandatu, Ilija Stolica, Gordan Petrić, te Igor Duljaj i Albert Nađ, pre nego što je Stanojević ponovo rešio da se stavi u služu voljenog kluba. Sva pomenuta imena su se jednom ili više puta opekla o Partizan, pa je malo verovatno da bi to sebi dozvolili opet.

Želja navijača, pa i letos, bio je Vladimir Ivić, ali on nije ubeđen da dođe. Spominje se i ime Mladena Krstajića, kao i Ivana Radovanovića, kao i Slobodana Krčmarevića, ali je pitanje da li bi rizikovali. Naravno, na pomen Partizana uvek se spekuliše i sa Ljubišom Tumbakovićem i Slavišom Jokanovićem, ali su oni tek stekli veliko ime da bi se sa njime igrali u ovakvoj atmosferi.

Republika

Foto: Starsport

Svi su se već opekli: Milošević, Nikolić, Tumbaković i Stanojević

Naranovno, uvek je moguće "prevariti" nekog stranca. Međutim, imajući u vidu gde bi došao, sem što bi morao da krene sa timom od nule morao bi da razume i fudbalske u Partizanu i oko njega, a to je tek viša matematika.

Za to vreme, dok se nagađa o nasledniku. ostavka Stanojevića će biti predmet rasprave ovog utorka kod nadležnih organa u Humskoj, ali poznavajući njegove stavove i principe teško da će promeniti mišljenje. Podsetimo, Stanoje je treći put u Partizan došao ovog juna i to kao spasilac i tada je potpisao trogodišnji ugovor, kako su to navijači priželjkivali. Međutim, istorijska eliminacija iz kvalifikacija za sva tri UEFA klupska takmičenja i debakl u večitom derbiju, kao i slab tim, razočarali su navijače.

Nakon slabog nastupa Partizana na derbiju, Aleksandar Stanojević teško povređen posle napada ljutih grobara na svlačionicu, a to nije prvi put da partizanovci udaraju na svoje. Upravo je to izgledno glavni razlog njegovog odlaska, iako je on drugačije rekao. Naime, Stanoja je mnogo više zabolelo, više i od rasečene glave staklom, to što su ga grobali optužili za izdaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading