STANOJEVIĆ PODNEO OSTAVKU U PARTIZANU! Evo šta je GLAVNI razlog!

Autor:

Sport

24.09.2024

13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bura u Humskoj ne prestaje.

STANOJEVIĆ PODNEO OSTAVKU U PARTIZANU! Evo šta je GLAVNI razlog!

Foto: FK Partizan

Aleksandar Stanojević nije više trener Partizana. On je podneo ostavku na mesto šefa stručnog štaba nakon ubedljivog poraza od Crvene zvezde sa 4:0 u Humskoj.

Ostavka Stanojevića će biti predmet rasprave ovog utorka kod nadležnih organa u Humskoj, ali poznavajući njegove stavove i principe teško da će promeniti mišljenje. Podsetimo, Stanoje je treći put u Partizan došao ovog juna i to kao spasilac i tada je potpisao trogodišnji ugovor, kako su to navijači priželjkivali. Međutim, istorijska eliminacija iz kvalifikacija za sva tri UEFA klupska takmičenja i debakl u večitom derbiju, kao i slab tim, razočarali su navijače.

Nakon slabog nastupa Partizana na derbiju, Aleksandar Stanojević teško povređen posle napada ljutih grobara na svlačionicu, a to nije prvi put da partizanovci udaraju na svoje. Upravo je to izgledno glavni razlog njegovog odlaska, iako je on drugačije rekao. Naime, Stanoja je mnogo više zabolelo, više i od rasečene glave staklom, to što su ga grobali optužili za izdaju.

Republika

Foto: Instagram.com/printscreen/butasport.rs

Napad grobara na svlačionicu

- Nikakvog fizičkog sukoba nije bilo - rekao je Stanojević, a onda analizirao sve što mu je tom prilikom upućeno:

- Tu sam, videćemo šta će biti. Odgovornost je moja i spreman sam da je nosim. U redu je skandiranje "Stanoje, odlazi", ali da mi se skandira "Stanoje, prodao si se"… Za ovo prvo ćemo videti, to je najmanji problem. Ja sam otišao i kada sam osvojio 98 bodova…. Ne bežim od odgovornosti. Ali da sam se prodao! Kome?

Podsetimo, ovo nije prvi put da grobari baš na ovakav način iskazuju nezadovoljstvo, samo je tada staklo izdržalo. Naime, kada je AEK iz Larnake izbacio Partizan u kvalifikacijama za Ligu Evrope pre dve godine, navijači su takođe došli do svlačionice. Masa navijača  se skupila ispred svlačionica i lupala po prozoru i doziva igrače, uz neizostavne psovke. Tada nije bilo nikakve reakcije i osude, a sada se sve ponovilo i pala je krv.

Bilo je to protiv AEK kada su navijači maltretirali fudbalere Partizana i na samom terenu. Terali su ih da skandiraju protiv uprave. Na kraju su igrači morali da poskidaju dresove i da se posle "čitanja bukvice" goli, poniženi i pokisli upute u svlačionicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading