LIGA EVROPE: Ajaks pretukao Bešiktaš, u Rumuniji viđena prava goleada, Lion rutnski protiv Olimpijakosa!

Autor:

Sport

26.09.2024

23:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pravo uživanje za ljubitelje fudbala.

LIGA EVROPE: Ajaks pretukao Bešiktaš, u Rumuniji viđena prava goleada, Lion rutnski protiv Olimpijakosa!

Foto: Profimedia

Fudbalski navijači su imali priliku da uživaju u pravom spektaklu u Rumuniji, gde je FCSB ostvario ubedljivu pobedu nad RFS-om rezultatom 4:1. Rumuni su brzo preuzeli vođstvo, a nakon izjednačenja usledila je prava goleada koju su krunisali sa još dva gola u drugom poluvremenu. Posebno impresivan bio je gol Darijusa Olaru, koji je sa mrtvog ugla sjajno pogodio prečku, ostavljajući protivničkog golmana nemoćnim.

U isto vreme, u Francuskoj, ekipa Liona je ostvarila rutinsku pobedu nad Olimpijakosom rezultatom 2:0. Iako je prvi gol bio rezultat karambola u kaznenom prostoru, drugi gol postigao je rezervista Saida Benrame, ulazeći s klupe i odmah praveći razliku. Ipak, meč je mogao da se završi i sa trećim golom za Lion, ali je autogol Dujeta Ćaleta-Cara poništen zbog ofsajda.

Nakon vodećeg pogotka je naš Nemanja Matić završio meč, a nismo dugo čekali na drugi pogodak koji je bio delo Saida Benrame koji je ušao sa klupe i napravio razliku.


Sjajna lopta u prostor sa desnog boka stigla je do rezerviste Liona, koji je izašao kao pobednik iz duela jedna na jedan sa golmanom Colakisom. Stativa mu je malo pomogla, ali je udarac bio dovoljan da savlada Olimpijakos.

OSTALI REZULTATI:

Fenerbahče – Rojal Union 2:1 (1:0)


Malme – Rendžers 0:2 (0:1)

Ajaks – Bešiktaš 4:0

Roma – Bilbao 1:1

Braga – Makabi T.A. 2:1

Ajntraht – Viktorija Plzenj 3:3

Totenhem - Karabag (U toku)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading