OPET PET GOLOVA U MREŽI NA MEČU DINAMA: Demoliranje u hrvatskom prvenstvu

Autor:

Sport

28.09.2024

22:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uspela šok terapija

OPET PET GOLOVA U MREŽI NA MEČU DINAMA: Demoliranje u hrvatskom prvenstvu

Foto: Profimedia

Posle i više nego burnog perioda, fudbaleri zagrebačkog Dinama odigrali su meč koji je završen 5:1, ali u njihovu korist protiv Lokomotive u utakmici koja je označila povratak trenera Nenada Bjelice na klupu. Njima dobro poznat trener je preuzeo ekipu nakon smene Sergeja Jakirovića, a njegov povratak odmah je doneo pozitivan efekat na Maksimiru.


Pre Bjeličinog povratka, Dinamo je imao težak period tokom kog je doživeo nekoliko debakala uključujući i poraz od Hajduka u velikom derbiju (0:1), kao i katastrofu protiv minhenskog Bajerna u Ligi šampiona (2:9), a kap koja je prelila čašu bio je neuspeh protiv poslednjeplasiranog Slavena (4:1). Ovo je dovelo do smene trenera i vraćanja Bjelice na mesto glavnog trenera.

U utakmici protiv Lokomotive, Dinamo je dominirao od samog početka. Martin Baturina je doneo prednost u 13. minutu, dok je Bruno Petković udvostručio vođstvo u 34. Arijan Ademi je u 51. minutu postigao treći gol za Dinamo, dok je počasni gol za Lokomotivu dao Luka Vrbančić u 54. minutu. Ipak, "modri" su nastavili sa dominacijom, a Raul Torente je sa čak dva gola u nadoknadi vremena okončao meč.


Nakon ove ubedljive pobede, Dinamo se okreće novim izazovima, a prvi sledeći je meč drugog kola Lige šampiona protiv Monaka koja se igra u sredu na Maksimiru. Gosti iz Kneževine su u prošloj rundi pobedili Barselonu, pa dolaze silno motivisani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading