DELIJE ISPED HOTELA ZVEZDAŠA U MILANU! Ovo su im jasno i glasno poručili! (FOTO+VIDEO)

Autor:

Sport

30.09.2024

23:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceo Milano je zagrmeo!

DELIJE ISPED HOTELA ZVEZDAŠA U MILANU! Ovo su im jasno i glasno poručili! (FOTO+VIDEO)

Foto: Telegram/Delije Sever

Fudbaleri Crvene zvezde intenzivno se pripremaju za drugi meč grupne faze Lige šampiona protiv Intera, koji će se odigrati na stadionu "Đuzepe Meaca" u Milanu. Iako je navijačima Zvezde, popularnim Delijama, zabranjeno prisustvo na ovom gostovanju, njihova podrška nije izostala.

Navijači crveno-belih okupili su se ispred hotela u kojem su smešteni fudbaleri, uz pesme, baklje i transparentne poruke podrške, jasno pokazavši da su uz svoj tim. Jedan od vođa Delija obratio se igračima, ističući posvećenost navijača, koji su prešli 2.500 kilometara samo da bi pružili moralnu podršku.

- Ajde, nemojte te smrknute face, došli su ljudi ovde 2.500 km u oba smera, samo da bi vas podržali. Ne mogu da uđu sutra na utakmicu zbog zakona, zbog policije kojoj smo sad pevali, došli su samo da bi vas podržali - glasila je rečinica navijača.

Foto: Telegram/Delije Sever

Vođe Delija drži govor sa bakljom u ruci

Takođe, vođa Delija je uputio emotivnu poruku fudbalerima Crvene zvezde, ohrabrujući ih pred sutrašnji meč protiv Intera. Istakao je da nemaju čega da se plaše i da treba da odigraju hrabro, kao što su igrali protiv Benfike. Završio je poruku uz poziv igračima da pokažu Italiji zašto se s razlogom boji Crvene zvezde, nakon čega su svi navijači počeli da skandiraju "Zvezda, Zvezda".

Ova posvećenost Delija predstavlja dodatni motiv za fudbalere Crvene zvezde, koji će sa znanjem da su njihovi verni navijači uz njih, bez obzira na zabranu prisustva, krenuti u borbu protiv moćnog Intera.

Crvena zvezda sutra nastupa sa ciljem da ostvari dobar rezultat, a podrška navijača sigurno će biti inspiracija igračima na putu ka sportskom uspehu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading