VUČIĆ SE OGLASIO MOĆNOM PORUKOM! "Osećam se posebno i ponosno..."! (VIDEO)

Autor:

Vesti

30.09.2024

23:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hvala Muhamede za to, da nije bilo Vas, da nije bilo mog brata i prijatelja šeika Muhameda Bin Zajeda Al Nahjana ničega od ovog ne bi bilo , istakao je Vučić.

VUČIĆ SE OGLASIO MOĆNOM PORUKOM! "Osećam se posebno i ponosno..."! (VIDEO)

Foto: instagram.com/avucic

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je svečanosti povodom završetka radova na hotelu "The St. Regis Belgrade" u Kuli Beograd u Beogradu na vodi, a tom prilkom se posebno zahvalio Muhamedu Alabaru, predsednik kompanije "Eagle Hills".

 

Vučić se tim povodom oglasio i video objavom na svom Intagram nalogu.

 

-  Dolazeći večeras ovde, osećao sam se posebno. Osećao sam se toliko ponosno da se čovek retko kada tako oseća. Hvala Muhamede za to, da nije bilo Vas, da nije bilo mog brata i prijatelja šeika Muhameda Bin Zajeda Al Nahjana ničega od ovog ne bi bilo - rekao je predsednik.

- Srećan sam i ponosan zbog svega što građani mogu da vide u Beogradu, našoj Srbiji - napisao je predsednik u opisu videa.

Podsećamo, na večerašnjoj svečanosti predsednik se prisetio i upoznavanja sa 

Predsednik se potom prisetio upoznavanja sa šeikom Bin Zajedom.

- Rekli mi da idem da se upoznam sa jednim od najmoćnijih ljudi sveta. Pred kraj razgovora pitao me: 'Šta hoćeš od nas'? Ja kažem da mi ništa ne treba. Valjda svi dolaze da mu traže nešto. Isto me pitao i posle petminuta, pa mi rekao da sam jedini čovek koji je došao kod njega a da mu ništa nije tražio.

- On je voleo moju drčnost i inat, a ja njegovu pamet i smirenost.

- Kasnije sam mu rekao da mi je želja da jedan od najružnijih delova Beograda, pretvorim u najlepše mesto u Srbiji. On mi je rekao: 'Super, uradićemo to zajedno".

- Kamen temeljac smo postavljali po najvećoj kiši, bile su i demonstracije... Alabar mi je tada rekao da je kiša dobar znak. Imali smo podršku svega 27 odsto ljudi. Bio sam kao Don Kihot. Želim da se zahvalim Siniši Mali, Goranu Vesiću. Sve ostalo, manje-više nikoga nije bilo da pomogne.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading