"BOMBA" KAIRINENA U ŠTUTGARTU! Brest nastavlja da živi san

Autor:

Sport

01.10.2024

19:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sparta se vratila

"BOMBA" KAIRINENA U ŠTUTGARTU! Brest nastavlja da živi san

Foto: Profimedia

FK SALCBURG - FK BREST 0:1

'24 Sima

FK ŠTUTGART - FK SPARTA PRAG 1:1

'7 Milot, '32 Kairinen

TOK MEČA

32. minut - GOL! 1:1 U ŠTUTGARTU - KAIRINEN! Kakva golčina! Doslovno je "ubio pauka" napadač Sparte iz slobodnog udarca i fenomenalno pogodio za izjednačenje!

24. minut - GOL! 1:0 ZA BREST - SIMA! Nastavlja debitant da živi san! Primili su komičan gol pre 14 minuta, ali od kada je poništen zaigrali su mnogo bolje i vode u Austriji! Sima je fenomenalno utrčao i iskoristio dodavanje Ahorkea da elegantno završi akciju.

10. minut - Poništen je gol Baidua za Salcburg zbog ofsajda.

7. minut - GOL! 1:0 ZA ŠTUTGART - MILOT! Iako je Sparta dominirala, sevnula je brza kontra domaćeg tima, a Levelingov centaršut dočekao je usamljeni Milot, te glavom sproveo loptu u mrežu.

MEČEVI SU POČELI

OVO SU SASTAVI

 

 

 

 

UVOD

 

 

Večeras u najavi dva izuzetno uzbudljiva duela pred pravi "šoutajm". Fudbaleri Salcburga bi da operu bruku posle katastrofalnog prvog kola u kom su poraženi upravo od Sparte koja takođe igra u istom terminu od 18:45 časova. Tada je bilo 3:0 u Pragu, a večeras u Austriju dolazi Brest koji je pre dve nedelje šokirao upravo još jednu ekipu iz te države, pošto je na svom premijernom meču u Ligi šampiona savladao Šturm iz Graca sa 2:1. 

 

 

Što se tiče susreta u Nemačkoj, Štutgart se pokazao kao izuzetan tim u prošloj rundi na Bernabeuu. Tada su, pa može se slobodno reći, nadigrali Real u njihovoj kući, ali su ostali "praznih ruku", iako su imali aktivan rezultat sve do pred sam kraj meča. Nezasluženo su primili dva pogotka u poslednjim minutima, pa će večeras biti silno motivisani protiv Sparte koja u istom raspoloženju dolazi posle pomenute pobede i u svojoj premijernoj sezoni u elitnom takmičenju juri "praško proleće".

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading