DOBRE VESTI ZA ZVEZDU: Milojević sada zna kako protiv njih!

Autor:

Sport

06.10.2024

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdin rival kiksnuo.

DOBRE VESTI ZA ZVEZDU: Milojević sada zna kako protiv njih!

Foto: www.profimedia.rs

Vladan Milojević

Fudbaleri Štutgarta su na utakmici protiv Hofenhajma pokazali neverovatnu izdržljivost i upornost, uspevši da izvuku bod čak i u 100. minutu meča. Međutim, najveću pažnju izazvao je trenutak kada je bosanski fudbaler Ermedin Demirović postigao gol nakon što je prvo promašio penal. Ovaj neobičan događaj dodatno je naglasio uzbuđenje na terenu i ostavio navijače i stručnjake u šoku.

Foto: Profimedia

Detalj sa utakmice Štutgarta i Hofenhajma

Iako su izvukli bod na ovom meču, Štutgart izgleda uzdrmano i ne ubedljivo ove sezone. Sa skorom od dve pobede, tri remija i jednog poraza, ekipa se nalazi u sredini tabele. Pitanje je da li će uspeti da pronađu pravi put do duela sa Zvezdom u Ligi šampiona.

Nakon asistencije Kramarića, Gendri je uspeo da šokira ekipu Štutgarta postigavši gol u 45. minutu. Ovaj neočekivani trenutak dodatno je uzdrmao Štutgart i uticao na njihovu neubedljivu igru tokom meča.

Foto: Profimedia

Detalj sa utakmice Štutgarta i Hofenhajma

S obzirom na skroman nastup Štutgarta ove sezone, ekipa će morati da se fokusira na poboljšanje forme i rezultata kako bi se nosila sa izazovima predstojećih mečeva. Sa samo devet bodova, svaki naredni susret biće od presudnog značaja za njihov plasman u prvenstvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading