DONETA ODLUKA: Poznato kada Partizan i Zvezda igraju zaostale mečeve u Superligi!

Autor:

Sport

07.10.2024

09:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večiti zbog obaveza u Evropi morali da odlažu utakmice.

DONETA ODLUKA: Poznato kada Partizan i Zvezda igraju zaostale mečeve u Superligi!

Foto: Starsport

Superliga Srbije izmenila je raspored odloženih utakmica zbog evropskih obaveza domaćih klubova tokom leta. Crvena zvezda i TSC, koji su i dalje u takmičenju, odigraće susret šestog kola tek u decembru, jedinog mogućeg datuma – 4. decembra. Ovo će dovesti do promena i u Kupu Srbije, gde će ova dva kluba morati da odigraju svoje mečeve naknadno, s obzirom na to da se istog dana igraju i mečevi osmine finala ovog takmičenja.

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Zbog evropskih obaveza, šampion Srbije i tim iz Bačke Topole će odigrati svoj susret šestog kola Superlige tek u decembru, tačnije 4. decembra. Ovo će rezultirati i promenama u rasporedu utakmica Kupa Srbije, gde će ova dva tima morati da prilagode svoje termine kako bi nadoknadili propušteno.

Partizan će takođe imati dve odložene utakmice koje su planirane da se odigraju nakon završetka reprezentativne pauze. Prvo će odigrati susret petog kola protiv Radničkog iz Niša u Humskoj 6. novembra, dok će odložena utakmica šestog kola između Spartaka i Partizana biti odigrana 27. novembra u Subotici.

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana

Ove promene u rasporedu utakmica doneće dodatnu dinamiku i uzbuđenje u domaćem fudbalu, a navijači će imati priliku da prate uzbudljive mečeve sa još većim nestrpljenjem. Podsetimo, Srbija ima dva predstavnika u Evropi, a to su Zvezda u Ligi šampiona i TSC u Ligi konferencija. Crveno-beli su do sada doživeli dva poraza od Benfije (2:1) i Intera 4:0, dok su Topolčani poraženi od Astane 1:0.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading