ŠOK ZA ZVEZDAŠE: Silas bi na zimu mogao da napusti Marakanu

Autor:

Sport

07.10.2024

23:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemci unose nemir među delije

ŠOK ZA ZVEZDAŠE: Silas bi na zimu mogao da napusti Marakanu

Foto: Starsport

Nakon samo šest meseci u Crvenoj zvezdi, najveće pojačanje koje je ovog leta stiglo na Marakanu, Silas Katompa Mvumpa, mogao bi već da napusti klub u prvom sledećem prelaznom roku. Ekskluzivnu informaciju je plasirao novinar nemačkog izdanja "Skaj sporta" Florijan Pletenberg, koji je preko društvenih mreža obavestio javnost o mogućnosti da brzonogi napadač promeni sredinu već ovog januara. Silas je pod ugovorom sa Štutgartom do 2026. godine, a postoji otkupna klauzula od oko 10 miliona evra koja može da se aktivira tokom predstojeće zime.

Iako bi celokupan iznos od transfera legao na račun Crvene zvezde, u praksi to nije baš tako. Bundesligaš je osigurao između 10 i 15 procenata od naredne prodaje, ukoliko bi Silas ove zime napustio klub. Ovo znači da bi crveno-beli solidno inkasirali od iznenadnog odlaska svog brzonogog krilnog igrača koji im je trenutno pozajmljen.



Nemački novinar je takođe nagovestio da postoji interesovanje nekoliko klubova za Silasa, među kojima su Everton i Viljareal. Internacionalac iz Konga je do sada u dva navrata postizao pogotke u dresu Zvezde, protiv Partizana i IMT. Podsetimo da je Silas svojevremeno bio čak jedan od najboljih fudbalera u Evropi, dok je svojim brzim prodorima izluđivao bundesligaše i "cepao" mreže minhenskog Bajerna, kao i ostalih nemačkih timova.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading