IMATI VASU JE LUKSUZ! Košarkaš obara s nogu, Šarlot je dobio premiju - "On je kao sunđer, pomaže da..."

Autor:

Sport

07.10.2024

23:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ima odličan tempo

IMATI VASU JE LUKSUZ! Košarkaš obara s nogu, Šarlot je dobio premiju - "On je kao sunđer, pomaže da..."

Foto: Republika

Očekuje se da srpski reprezentativac Vasilije Micić ima solidnu ulogu u NBA ligi ove sezone, nakon sjajnih partija na Olimpijskim igrama u Parizu. Trener Hornetsa izražava oduševljenje iskusnim plejmejkerom, opisujući ga kao "sunđer" koji pomaže u razvoju tima. Micić ima izuzetan pregled igre i sposobnost da održava miran i odličan tempo, što je veliki luksuz za ekipu.

- On je kao sunđer i pomaže meni da budem bolji kao trener. Rekao bih da je, koliko god da ima iskustva, zaista je od pomoći što može da bira šta će u odbrani, u pik-en-rol napadu, jer mislim da treba samo da mu date loptu u ruke, jer on ima pregled igre i pravi miran i odličan tempo za njega. Dakle, veliki je luksuz imati igrača veterana koji je toliko miran u kojoj god situaciji da se nalazi - rekao je Amerikanac.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Blista na terenu: Vasa Micić

Ipak, povratak Lamela Bola kao startnog plejmejkera stavlja Micića u poziciju da predvodi "drugu petorku" sa klupe. S obzirom na povratak Bol-a, nije iznenađujuće što se očekuje da Miciću budu slični prošlogodišnji prosečni rezultati od 10,8 poena i 6,2 asistencije. Ipak, poverenje trenera Lija svakako ima, što pruža Miciću priliku da pokaže svoje kvalitete i doprinese timu na najbolji mogući način.

Sa svojim iskustvom i veštinama, Micić predstavlja ključnog igrača za Hornets, kako na terenu tako i van njega. Njegova sposobnost da bira prave akcije u odbrani i napadu čini ga dragocenim resursom za tim, a njegova smirenost i miran pristup igri mogu biti od presudnog značaja u odlučujućim trenucima utakmica.

Posle sjajnih nastupa na Olimpijskim igrama, očekivanja od Vasilija Micića su visoka. Iako će se suočiti sa izazovima zbog povratka prvog plejmejkera, Micić ima priliku da pokaže svoju vrednost i doprinese uspehu Hornetsa u NBA ligi. Sa podrškom trenera i timskim radom, Micić ima priliku da ostvari značajan uticaj u ovoj sezoni, što će sigurno biti od velikog značaja za srpsku košarku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading