DAO BIH PET GODINA ŽIVOTA ZA TO! Nikad emotivnija ispovest Nenada Lalatovića!

Autor:

Sport

08.10.2024

22:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lalatović ponovo na klupi Novosađana.

DAO BIH PET GODINA ŽIVOTA ZA TO! Nikad emotivnija ispovest Nenada Lalatovića!

Foto: Starsport

Nakon što je Nenad Lalatović potpisao dvogodišnji ugovor sa Vojvodinom, postalo je jasno da se trener vratio sa jasnim ciljevima. Lalatović je istakao za Kurir da je Stara Dama njegova "druga kuća" i da je veoma srećan zbog povratka u klub koji ga je napravio trenerom.

- Pozvao me je Dragoljub Zbiljić, predsednik Vojvodine. Naš razgovor je trajao vrlo kratko, možda ni pet minuta. Dogovorili smo brzo uslove saradnje za mene i moj stručni štab. Mogu vam reći, da sam veoma srećan! Predsednik Zbiljić je najzaslužniji za moj povratak u Novi Sad. Bio sam njegova želja, kao i sportskog direktora Marka Jovanovića, te Dušana Bajatovića. Na njihov poziv sam se vratio - rekao je Lalatović i nastavio:

- Imao sam još neke ponude... Dan pre nego što će me tražiti Vojvodina, imao sam poziv od mog menadžera iz Saudijske Arabije. Ali, Vojvodinu nisam mogao da odbijem! Ovde u Novom Sadu imam kuću, preko puta FC "Vujadin Boškov". Meni je tu lepo, živim za ovaj klub, daću sve od sebe da igramo dobar fudbal. Pozivam navijače da dođu u što većem broju na našu prvu utakmicu protiv Jedinstva za nešto manje od dve nedelje - naveo je i dodao:

Foto: FK Vojvodina

Vratio se tamo gde mu je najbolje: Nenad Lalatović

- Osećam se, kao da nikada nisam odlazio iz Novog Sada i ovog kluba. U Vojvodini sam proveo najlepše trenutke kao trener. I kada sam otišao, duhom sam uvek bio tu. Ovo je moja druga kuća, Vojvodina je mene napravila trenerom, sa Vojvodinom imam najviše pobeda, imam trofej... Za devet utakmica postaću trener koji je sedeo najviše na klupi Vojvodine. Zato je moj povratak bio neminovan - poručio je iskusni stručnjak.

Potom je imao jako emotivno izlaganje.

- Gde god da idem i gde god da radim, moji ciljevi su najviši. Napašćemo drugo mesto u Superligi, pošto je prvo neizvodljivo... Sanjam da Vojvodina bude konkurentna Crvenoj zvezdi, već sledeće sezone. U ovom trenutku to nije realno i zato je plan da budemo drugi. Uz kvalitet igrača koje Vojvodina ima, sa mnom kao trenerom, siguran sam da možemo do željenog cilja. Želim da čujem kako navijači Vojvodine pevaju "Ćiri-bu, ćiri-ba, igra Voša kao Barsa"... Znam da je ispred mene ozbiljan zadatak. Treba da obavim razgovor sa igračima, izgubili su samopouzdanje. Utakmica protiv Novog Pazara nije bila na niovu... Vojvodina mora svaku utakmicu da ide na pobedu, jer je veliki klub. U budućnosti mora da mašta da bude prvak Srbije... Dao bih pet godina svog života da Vojvodina ove sezone osvoji kup, bude druga i izbori plasman u makar grupnu fazu Lige konferencije! Neće biti lako, Zvezda je najjača, Partizan se diže, tu su Čukarički, Radnički iz Kragujevaca, Lučani - jasan je Nenad Lalatović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading