DŽAKA I ŠAĆIRI SPREMAJU OSVETU SRBIJI: "Orlove" čeka pakao, Švajcarci imaju TAJNOG ADUTA

Autor:

Sport

10.10.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biće im to ozbiljan vetar u leđa pred meč sa izabranicima Dragana Stojkovića Piksija.

DŽAKA I ŠAĆIRI SPREMAJU OSVETU SRBIJI: "Orlove" čeka pakao, Švajcarci imaju TAJNOG ADUTA

Foto: Tanjug/AP

Granit Džaka na meču Srbija - Švajcarska

Fudbalska reprezentacija Srbije dočekaće u subotu 12. oktobra Švajcarsku u meču trećeg kola Lige nacija, ali su "sajdžije" mislima negde drugde. Doći će naši veliki dužnici na stadion u Leskovcu predvođeni kapitenom i srbomrscem Granitom Džakom, dok drugi mrzitelj zemlje u kojoj je rođen Džerdan Šaćiri (rođen u Gnjilanu u južnoj srpskoj pokrajini Kosovo i Metohija), ali će zato igrat verovatno u punom sastavu kada oni budu domaćini.

Upravo u tom meču Srbiju čeka pakao. Fudbalska reprezentacija Švajcarske priprema se uveliko za poslednji meč na svom terenu u Ligi nacija, koji će odigrati protiv Srbije. Domaćin ovog duela biće stadion Letzigrund u Cirihu 15. novembra, koji će pružiti veliku podršku nacionalnom timu. Interesovanje za ovaj meč je izuzetno, a razlog za to možda leži u dugom periodu bez nastupa reprezentacije na ovom stadionu, što je verovatno navelo navijače iz tog dela Švajcarske da se užele utakmica nacionalnog tima. Zato ne čudi da je stadion rasprodat!

 

 


Nije samo Švajcarska ona koja će imati podršku sa tribina, već je deo stadiona rezervisan i za navijače Srbije. S obzirom na veliki broj ljudi sa ovih prostora koji žive u ovom delu Evrope, očekuje se da će izabranici selektora Dragana Stojkovića imati gromoglasnu podršku. Bilo kako bilo, očekuje se da će ovi mečevi doneti uzbuđenje i veliku podršku navijača, a fudbaleri obe reprezentacije sigurno će dati sve od sebe da opravdaju očekivanja svojih navijača. Svi ljubitelji fudbala sa nestrpljenjem očekuju ove duele, koji će sigurno biti nezaboravni.

 

 


Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading