SKUPOM CENOM MAJKO, PLAĆA SE SLOBODA! Šapčani razvili MOĆNU poruku u Leskovcu, ori se pesma navijača iz Srpske (VIDEO)

Autor:

Sport

12.10.2024

18:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mali Vasa nas je oduševio

SKUPOM CENOM MAJKO, PLAĆA SE SLOBODA! Šapčani razvili MOĆNU poruku u Leskovcu, ori se pesma navijača iz Srpske (VIDEO)

Foto: Republika

Fudbaleri Srbije dočekaće Švajcarsku večeras od 20:45 časova u trećem kolu Lige nacija u A4 grupi u Leskovcu. Izabranici Dragana Stojkovića Piksija imaju imperativ pobede budući da posle dva odigrana kola imaju samo bod iz remija sa Španijom bez golova u Beogradu (0:0), dok je Danska savladala "orlove" u Kopenhagenu sa 2:0. Duel sa "sajdžijama" je direktna borba da se ne padne na četvrto mesto u A4 grupi koje bi vodilo u B diviziju.

"Srpski Mančester" će večeras biti poprište najvećeg događaja u zemlji, a ulice su još četiri sata pre početka meča nikad punije. 

Ima u Leskovcu i pristalica Švajcarske, ali su ulice, naravno, pune srpskih trobojki i naših navijača koji su pristigli i iz Republike Srpske kako bi dali podršku "orlovima".

Orila se pesma na gradskom trgu satima pre početka meča, a atmosferu je sa tatom upotpunio i mali Vasilije koji je sa sobom poneo zastavu sa jakom porukom. Naime, Vasa je razapeo parolu sa citatom iz pesme "Junaci sa Košara": "Skupom cenom majko plaća se sloboda", uz mapu južne pokrajine Srbije Kosova i Metohije i slike palih boraca koji su dali život za svoju zemlju.

Republika

Foto: Republika

Moćna poruka tate i sina

Potom je za Republiku izneo očekivanja pred večerašnji meč, a priželjkuje pobedu Srbije uz dva gola razlike i pogotke Aleksandra Mitrovića.

Za sve one koji ne budu u prilici da meč prate sa tribina Gradskog stadiona Dubočica u Leskovcu, obezbeđen je prenos na kanalima RTS 1 i TV Arena sport Premium 1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading