KAKVO VESELJE NAŠIH FUDBALERA! Birmančević davao izjavu, a ostatak ekipe proslavljao uz ovu pesmu!

Autor:

Sport

13.10.2024

09:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica protiv Švajcarske nije samo donela važnu pobedu za našu reprezentaciju.

KAKVO VESELJE NAŠIH FUDBALERA! Birmančević davao izjavu, a ostatak ekipe proslavljao uz ovu pesmu!

Foto: printscreen/X

Nakon ubedljive pobede nad Švajcarskom rezultatom 2:0 u 3. kolu Lige nacija, atmosfera u taboru naše fudbalske reprezentacije bila je izuzetno vesela. Trijumf nad snažnim protivnikom doneo je osmeh na lica svih igrača, a posebno je bilo upečatljivo slavlje koje se odvijalo u svlačionici dok je reprezentativac Veljko Birmančević davao intervju za RTS. U pozadini se čulo veselje naših fudbalera, praćeno zvucima pesme čuvenog Baje Malog Knindže. Snimak ovog neobičnog trenutka brzo se proširio društvenim mrežama, izazivajući brojne reakcije i simpatije navijača širom zemlje.

 

 

Utakmica protiv Švajcarske nije samo donela važnu pobedu za našu reprezentaciju, već je obeležena i nezaboravnim trenucima koji su se dogodili van terena. Grad Leskovac, domaćin ovog meča, bio je poprište velike radosti i proslave nakon trijumfa. Navijači su ispunili stadion svojom podrškom i stvarali nezaboravnu atmosferu koja je motivisala naše fudbalere da pruže svoj maksimum. Pobeda je bila dostojno proslavljena, a atmosfera u gradu odjekivala je odobravanjem i slavljem nakon ovog istorijskog trijumfa.

Snimak veselja u svlačionici i zvuci pesme Baje Malog Knindže brzo su postali viralni na društvenim mrežama, izazivajući lavinu pozitivnih reakcija. Navijači su sa oduševljenjem delili ovaj neobični trenutak, ističući kako su ponosni na naše fudbalere koji su osim sportskog uspeha, pokazali i svoju opuštenu i veselu stranu. Ova neplanirana scena dodatno je povezala igrače sa njihovim navijačima, stvarajući poseban emocionalni naboj i jedinstvo među svima koji su bodrili naš tim tokom meča.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading