ŠOK! VAZURA SPAKOVAO KOFERE! Digao je ruke od kluba!

Autor:

Sport

13.10.2024

15:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kriza u kojoj se nalazi Partizan bila je povod za pokretanje promena u Humskoj.

ŠOK! VAZURA SPAKOVAO KOFERE! Digao je ruke od kluba!

Foto: Starsport

Miloš Vazura

Nakon nedelja spekulacija i nagađanja, konačno je došlo do značajnih promena u upravi Partizana. Generalni direktor, Miloš Vazura, je spakovao svoje stvari i napustio stadion, otvarajući vrata za novo rukovodstvo koje će preuzeti kormilo kluba.

Kriza u kojoj se nalazi Partizan bila je povod za pokretanje promena u Humskoj, te je za oktobar zakazana sednica Skupštine kluba na kojoj je predviđeno da crno-beli dobiju novo rukovodstvo. Primarno zakazana za 11. oktobar, sednica je pomerena za deset dana kako bi Rasim Ljajić oformio tim saradnika sa kojima će preuzeti rukovođenje kluba. Na pomenutoj sednici crno-beli će izabrati Privremeni organ koji će rukovoditi klubom, čime će biti stavljena tačka na period vladavine Miloša Vazure i Milorada Vučelića.


Miloš Vazura, koji je u klub stigao 2014. godine, odlazi nakon skoro decenije provedene na poziciji generalnog direktora. Tokom njegovog mandata, Partizan je osvojio dve titule i četiri trofeja u Kupu Srbije, ostavljajući trag koji će biti deo klupske istorije.
Republika

Foto: Starsport

Miloš Vazura napustio Partizan

 

Svojevrsnu potvrdu da je sadašnje rukovodstvo prihvatilo neminovni rastanak i promene na svim odgovornim funkcijama predstavlja i podatak Meridian sporta da je Miloš Vazura, generalni direktor Partizana praktično napustio stadion u Humskoj. Naime, čelnik crno-belih iselio se tokom aktuelne nedelje iz dosadašnje kancelarije, koja će ostati upražnjena do sednice zakazane za 21. oktobar.

Vazura, koji je imao određene predloge i sugestije vezane za formiranje Privremenog organa, potpuno je digao ruke i pomirio se sa promenama usled kojih će posle skoro decenije napustiti klub. Podsetimo, Vazura je u Partizan stigao u decembru 2014. godine, a crno-beli su od tada osvojili dve titule uz četiri trofeja u Kupu Srbije.

Ovo su samo neki od ključnih detalja koji obeležavaju prelazni period u Partizanu. Navijači sa nestrpljenjem očekuju novu eru u klubu, nadajući se da će promene doneti uspeh i novu energiju na terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading