OGLASILA SE MARIJA KILIBARDA! Posle porođaja poželela koleginici jednu stvar! Svi čestitaju na društvenim mrežama!

Autor:

Zabava

13.10.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliko slavlje bio je povod za ovo!

OGLASILA SE MARIJA KILIBARDA! Posle porođaja poželela koleginici jednu stvar! Svi čestitaju na društvenim mrežama!

Foto: Amir Hamzagic/ATAImage

Voditeljka i TV lice Marijana Mićić nedavno je proslavila prvi rođendan svoje mezimice Sene, a oduševljena majka nije propustila priliku da podeli nekoliko predivnih trenutaka sa proslave na društvenim mrežama. U emotivnom opisu, Marijana je istakla koliko brzo vreme prolazi i kako je neverovatno videti koliko toga mala Sena već ume da uradi sama.

- Kao da je bilo juče, kada si bila mala, a sada ima toliko stvari koje sama radiš. Danas je poseban dan zato što si napunila jednu godinu, ali najbolje stvari u tvom životu su tek počele... Srećan ti najmanji i najveći rođendan čudo naše - napisala je ponosna mama uz mnoštvo emotikona srca, jasno pokazujući koliko joj je važno ovo posebno slavlje.

Foto: Instagram printscreen

Objava Marijane Mićić

 


Čestitke za malu Senu nizale su se sa svih strana, a među prvima se oglasila i voditeljka Marija Kilibarda, koja je nedavno i sama postala majka.

- Srećna bila Sena mila - napisala je Kilibarda, dok se i Kristina Radenković pridružila čestitkama uz emotikone srca.

Foto: Instagram printscreen

Objava Marijane Mićić

 

Ovom prilikom podsećamo da ponosni roditelji, Marijana i njen suprug, imaju još jednu ćerkicu Anu, a interesantna činjenica je da je otac njenog supruga Miloša proslavljeni muzičar Srđan Marjanović.

Foto: Instagram.com

Marija Kilibarda sa partnerom

 

Inače, voditeljka Marija Kilibarda porodila se nedavno na Klinici za ginekologiju i akušerstvo "Višegradska" i na svet donela devojčicu. Njen partner Bane Vučelić je došao da je poseti, noseći nosiljku u rukama, prenosi "Blic". Marija i Bane su svojoj naslednici dali ime Senja, koje se smatra da je izvedeno od imena Ksenija, grčkog porekla. Ime Senja potiče od grčkog "Xenia", što znači gostoljubivost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading