GLAZER POSTAJE RUPA BEZ DNA: Golman Zvezde opet "popio" četiri komada (VIDEO)

Autor:

Sport

14.10.2024

22:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponovo je kiksnuo...

GLAZER POSTAJE RUPA BEZ DNA: Golman Zvezde opet "popio" četiri komada (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Reprezentacija Izraela zakucana je za dno grupe A2 Lige nacija, nakon što je večeras doživela još jedan debakl na gostovanju Italiji - izgubili su 4:1. Istim rezultatom porazila ih je i Francuska u sopstvenoj državi pre samo nekoliko dana, a opet jedan od golova ide na dušu Omrija Glazera.

Pre četiri dana mu je Kamavinga dao vrlo komičan gol, dok je ovog puta prilikom trećeg primljenog pogotka ponovo napravio kiks. Bio je to 72. minut i delo Davide Fratezija koji je zahvatio loptu sa penala, a ona je prošla kroz ruke čuvaru mreže Crvene zvezde.

Prvi gol "azura" pao je u 41. minutu, kada je Mateo Rategi postigao gol sa penala. Glazer je možda mogao bolje da reaguje i prilikom drugog gola, kada je loše reagovao na centaršut. Čuvar mreže Izraela je krenuo ka lopti pa stao, vratio se unazad, a potom neuspešno ispratio udarac Đovanija Di Lorenca, što je rezultiralo drugim golom za Italiju.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Ne ide mu: Omri Glazer

Iako je Izrael uspeo da smanji prednost domaćina golom Mohameda Abu Fanija u 66. minutu, usledio je pomenuti kiks Glazera, a da ponovo bude ispraćen sa "pokerom" u svojoj mreži, pobrinuo se Đovani di Lorenco u 79. minutu. 

Golmanu Crvene zvezde baš ne ide od kako se vratio iz povrede i ne može da uhvati pravu formu. Ovo mu je bio poslednji izazov sa nacionalnim timom, a sada sledi povratak u Beograd i ozbiljan rad na povratku samopouzdanja pred Ligu šampiona.

OSTALI REZULTATI U LIGI NACIJA

Divizija A

Belgija – Francuska 1:2 (1:1)

Italija – Izrael 4:1 (1:0)

Bosna i Hercegovina – Mađarska 0:2 (0:1)

Nemačka – Holandija 1:0 (0:0)

Divizija B

Gruzija – Albanija 0:1 (0:0)

Ukrajina – Češka 1:1 (0:1)

Island – Turska 2:4 (1:0)

Vels – Crna Gora 1:0 (1:0)

Divizija C

Azerbejdžan – Slovačka 1:3 (1:1)

Estonija – Švedska

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading