KLUPKO SE ODMOTAVA: Novi detalji sporne žurke Kilijana Mbapea - švedska lepotica iznela skandalozne detalje! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

20.10.2024

07:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako li će se iz svega izvući?

KLUPKO SE ODMOTAVA: Novi detalji sporne žurke Kilijana Mbapea - švedska lepotica iznela skandalozne detalje! (FOTO GALERIJA)

Foto: Facebook.com/Julia Franzén

Francuski fudbaler, Kilijan Mbape, našao se u centru pažnje švedskih medija nakon optužbi za silovanje, koje su izazvale veliku pažnju javnosti. Navodno, Mbape je bio domaćin žurke u noćnom klubu u Stokholmu, gde su devojke morale da ostave svoje mobilne telefone na ulazu. Ove tvrdnje su potkrepljene izjavom Julije Franzen, koja tvrdi da je već bila prisutna na sličnim zabavama sa Mbapeom i drugim fudbalerima.

Prema izveštajima švedskih medija, Mbape je navodno iznajmio sobu u Stokholmu i organizovao žurku na kojoj je bilo oko 30 gostiju, uglavnom žena. Optužbe za silovanje su se pojavile nakon što je jedna žena zatražila medicinsku pomoć u lokalnoj bolnici. Mbape je odbacio ove optužbe i tvrdi da su medijska izveštavanja lažna.

Julija Franzen je otkrila da je bila pozvana na slične zabave sa Mbapeom i drugim fudbalerima, gde su žene morale da izgledaju lepo i da ostave svoje telefone na ulazu. Ona je istakla da je slično iskustvo imala i na zabavi sa Kristijanom Ronaldom, te da zbog striktnih pravila nije uspela da sačuva nijednu fotografiju sa ovih ekskluzivnih događaja.

Švedski mediji su intenzivno izveštavali o ovom slučaju, ističući detalje o navodnoj žurki i optužbama za silovanje. Javnost je podeljena - dok jedni veruju u Mbapeovu nevinost, drugi su zainteresovani za dalji razvoj događaja.

 

U ovom trenutku, slučaj je pod istragom, a javnost sa nestrpljenjem očekuje dalji razvoj situacije.

Da podsetimo, nakon priča koje su se pojavile u medijima, zapsoleni u hotelu "Bank" u kojem se odigrala navedena žurka je izjavio:

- Niko u hotelu nema bilo kakvu informaciju, sada je sve na policiji i njihovoj istrazi. Ne možemo da damo nikakav komentar ili informaciju.

Iz policije i javnog tužilaštva nisu izašli sa detaljima o slučaju, osim što je potvrđeno da je prijava za silovanje primljena. Marina Kirakova je istakla da je dobijena prijava, ali nije otkrila identitet osobe koja je uključena u slučaj. Ova situacija je izazvala veliku pažnju javnosti u Švedskoj, a portali su pozvali svoje čitaoce da se jave ukoliko imaju bilo kakve dodatne informacije o Embapeovoj poseti Stokholmu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading