GOLOVE POSVETIO OCU! Heroj Partizana mu na poseban način čestitao rođendan!

Autor:

Sport

22.10.2024

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kovač pokazao pravi žar na terenu.

GOLOVE POSVETIO OCU! Heroj Partizana mu na poseban način čestitao rođendan!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana uspeli su da preokrenu rezultat i ostvare pobedu protiv Novog Pazara u 12. kolu Superlige Srbije. Domaćin je poveo sa 2:0 u uvodnom delu meča, a rezultat je stajao 3:3 do 93. minuta, kad je Stefan Kovač postigao odlučujući gol, donoseći tako svojoj ekipi pobedu od 4:3. Kovač je istakao da je ovo bilo veoma teško gostovanje, ali da je karakter ekipe presudio u ovom meču.

Veoma teško i nezgodno gostovanje! Bili smo toga svesni i pokušali smo da od starta utakmice kontrolišemo igru. Međutim, primili smo dva gola iz dve, da kažem, polukontre – izjavio je Kovač za klupski sajt.

Smatra vezista crno-belih da je karakter ekipe presudio na teškom gostovanju.

Da! I ja mislim da smo utakmicu dobili na karakter i da smo pokazali da smo Partizan! I kad ne ide rezultat u našu korist, kao kada je na početku bilo 2:0, mi ćemo uvek pokušati da se što pre vratimo u igru i preokrenemo rezultat u našu korist. Znam da smo izazvali stres kod navijača, ali smo zaista pokazali želju i borbenost i to je sada, uz tri boda, najvažnije. Nismo odustali, niti ćemo!

Republika

Foto: Starsport

Stefan Kovač dominira nad Novim Pazarom

 

Golove je posvetio ocu, kom je bio rođendan.

Što se tiče golova, svaki je drag na svoj način, ali mislim da je protiv Mladosti zaista prelep gol i eto - njega bih izdvojio od dosadašnjih u dresu Partizana. Svaki od ova dva danas posvećujem svom ocu, kome je juče bio rođendan, i ujedno zahvaljujem saigračima jer bez njih ne bi bilo ni golova!

 

U narednom kolu Partizan dočekuje Kovačev bivši klub Čukarički, a on se nada velikom broju navijača crno-belih.

- Naravno da bi nam značio pun stadion! Sada je idealna prilika da poguramo "parni valjak" i podignemo i tim i klub. Izlišno je govoriti koliko znači njihov pljesak, huk sa tribina i svaka pozitivna reč koju čujemo. Mislim da bi nam to bio vetar u leđa i da bi smo bili još bolji - rekao je Kovač.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading