ŠERIF PREDVODIO ZVEZDU U MONAKU, PA SE STOPIO U TIMSKO SIVILO: Razočaran sam, pričaćemo

Autor:

Sport

22.10.2024

22:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije mu prijao ubedljiv poraz, pošto je bio raspoložen za igru

ŠERIF PREDVODIO ZVEZDU U MONAKU, PA SE STOPIO U TIMSKO SIVILO: Razočaran sam, pričaćemo

Foto: Starsport

Činilo se da je večeras Zvezda bila ubedljivo najbliža tome da makar malo pobegne fenjerašima u novom formatu Lige šampiona, ali je ponovo ponižena sa 5:1 u "kneževini". Hrabra ideja Milojevića da počne sa dva špica i svim silama napadne Monako ubrzo je pala u vodu, pošto je Duarte posle samo dva minuta zbog povrede morao van igre. Odmah je sve moralo drugačije, budući da je Brazilca zamenio daleko defanzivniji Dalsio.

To je rezultiralo i defanzivnijim pristupom, pa i katastrofom koja će uslediti u nastavku iako ništa nije mirisalo na to. Jeste Monako poveo jeftinim golom Minamina, ali je tokom čitavog prvog poluvremena Zvezda imala zeca u šeširu koji je više puta iz istog iskakao. Šerif Endiaje je zadavao tantalove muke odbrani Monaka, pa je odličnu igru naplatio već samo šest minuta nakon primljenog gola. Iskoristio je grešku Singa i u stilu vrsnih napadača poslao Kerera u "nekošeno", ali ga je Francuz tom prilikom pokosio i napravio očigledan penal. Loptu je u ruke uzeo upravo motivisani Endiaje i nagradio sebe, probušivši mrežu Mažeckog.

Republika

Foto: Starsport

Šerif sa Olajinkom slavi gol protiv Monaka

Ipak, posle primljenog gola u nadoknadi i on se uklopio u sivilo tima, te u drugom poluvremenu "utihnuo". Na kraju je morao i van terena zbog povrede, pa je bio vidno razočaran posle meča.

- Iskreno, nemam šta da vam kažem. Razočaran sam, baš kao i moj tim. Ali moramo da prihvatimo situaciju i idemo dalje, rekao je napadač crveno-belih i dodao:

- Verujemo treneru i sistemu i moramo da napredujemo više. Ovo je Liga šampiona i čim se vratimo u Beograd, imaćemo duži razgovor na tu temu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading