MILOJEVIĆ IMA VEĆIH PROBLEMA OD MONAKA: Od "slatkih" do Tantalovih muka u samo mesec dana

Autor:

Sport

22.10.2024

23:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Bolnica" na Marakani

MILOJEVIĆ IMA VEĆIH PROBLEMA OD MONAKA: Od "slatkih" do Tantalovih muka u samo mesec dana

Foto: www.profimedia.rs

Vladan Milojević

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Monaka sa 5:1 u trećem kolu Lige šampiona.  Hrabra ideja Milojevića da počne sa dva špica i svim silama napadne Monako ubrzo je pala u vodu, pošto je Duarte posle samo dva minuta zbog povrede morao van igre. Odmah je sve moralo drugačije, budući da je Brazilca zamenio daleko defanzivniji Dalsio. Ali, tu je bio samo početak nastavka problema sa kojima se Milojević suočava još od samog početka Lige šampiona. Jeste Zvezda loše igrala i jeste morala bolje, ali ono što treneru crveno-belih nikako ne ide na ruku ove sezone i sa čime će morati još ozbiljnije da se bori po povratku u Beograd - jeste povećana "bolnica" na stadionu "Rajko Mitić".

Republika

Foto: Starsport

Povređeni dvojac i kapiten Spajić

Posle Duartea, ubedljivo najbolji igrač Zvezde i strelac jedinog gola večeras, Šerif Endiaje, takođe je morao ranije na tuširanje jer se požalio na bolove. Sa Senegalcom bi trebalo da ne bude većih problema, ali situacija sa Piterom Olajinkom nimalo ne obećava. Iako je Milojević na startu sezone imao određene nesuglasice sa njim, od kada su one "ispeglane" čini se da je Nigerijac "miljenik" trenera Zvezde. Univerzalac i igrač koji se uvek podređuje timu da bi odgovorio na zadatke koji nisu u njegovom opisu profila će vrlo verovatno biti dodat na "bolnički" spisak.

Republika

Foto: Starsport

Povređeni Olajinka

- Verovatno imamo problem i sa Olajinkom, izgleda da ima ozbiljan problem sa tetivom - rekao je Milojević posle meča, a to su potvrdili kadrovi u miks zoni nakon meča kada je Olajinka viđen kako na štakama izlazi sa terena.

Zvezda je praktično sa dva igrača manje završila utakmicu jer je i Dalsio jedva stajao na nogama, a umesto Nigerijca niko nije mogao da uđe jer je izvršeno pet izmena.

Omri Glazer, Mirko Ivanić i Ognjen Mimović - glase imena udarnog trojca Zvezdine ekipe koji takođe zbog povreda nije ni doputovao u "kneževinu".

Pre samo nešto više od mesec dana, pisalo se o "slatkim" mukama Vladana Milojevića i dva tima koja mogu da izguraju dva različita fronta. Sada će biti dobro i ako Superliga ne bude ispaštala. Ostaje da se vidi stepen povreda onih koji su večeras ranije izašli sa terena, a onda da se priča o razlozima ovolikih povreda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading