MASAKR NA FUDBALSKOJ UTAKMICI! Uvodi se policijski čas!

Autor:

Sport

23.10.2024

09:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pucnjava je izbila direktno na tribinama.

MASAKR NA FUDBALSKOJ UTAKMICI! Uvodi se policijski čas!

Foto: Printscreen/X/@fussballmafiade

U istočnom delu Kingstona, Jamajka, odigrao se tragičan događaj tokom prijateljske fudbalske utakmice, kada su naoružani napadači otvorili vatru na gledaoce, usled čega je najmanje pet osoba izgubilo život. Ovaj nemili incident je izazvao dodatne tenzije u zajednici, s obzirom na ranije sukobe i aktivnosti bandi koje su prisutne u tom delu grada.

Prema izveštajima, pucnjava je izbila direktno na tribinama, gde su napadači iznenada napali gledaoce, izazivajući veliku paniku i haos. Ova brutalna akcija ostavila je dubok trag ne samo u fudbalskoj zajednici, već i širom grada, podstičući ogroman strah i zabrinutost među svim građanima.

Nakon nemilog događaja, policija je momentalno reagovala i uvela 48-časovni policijski čas kako bi smirila situaciju i sprovela istragu o okolnostima koje su dovele do ovog tragičnog incidenta. Ipak, javnost i dalje ostaje u neizvesnosti dok se čekaju dalji detalji i informacije o motivima napada i identitetu napadača.

Ovaj događaj je duboko potresao zajednicu i izazvao ozbiljnu zabrinutost u vezi sa bezbednošću građana, posebno u delovima grada gde su aktivnosti bandi prisutne.

Nadamo se da će nadležne institucije uspeti da razreše ovaj slučaj i da će počinioci biti privedeni pravdi, kako bi se osigurala bezbednost i mir u zajednici. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading