OZBILJNA POVREDA FUDBALERA ZVEZDE! Sledi mu operacija!

Autor:

Sport

24.10.2024

11:26 >> 11:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi se nadaju njegovom oporavku.

OZBILJNA POVREDA FUDBALERA ZVEZDE! Sledi mu operacija!

Foto: Starsport

Jedan od najboljih pojedinaca Crvene zvezde, Piter Olajinka, moraće na višemesečnu pauzu. Naime, Nigerijac je doživeo povredu ahilove tetive u meču 4. kola Lige šampiona sa Monakom.

Prenosimo saopštenje kluba:

- Olajinka je prilikom duela u samom finišu meča Lige šampiona protiv Monaka dobio žestok udarac i morao je da bude iznesen sa terena. Već tada je bilo jasno da je u pitanju ozbiljna povreda, a posle dodatnih analiza to se nažalost i potvrdilo. Našeg fudbalera očekuje operacija i tek posle nje biće tačno poznato kada će se Olanjinka vratiti na teren - navodi se u saopštenju sa "Marakane" i dodaje: 

Republika

Foto: Starsport

Momenat kad se Piter Olajnika povredio

 

- Crvena zvezda pruža veliku podršku Olajinki i želi mu što brži oporavak!

Olajinka je inače ostao da leži na travi posle jednog duela i kako Crvena zvezda nije imala više izmena na raspolaganju, morala je da meč završi sa desetoricom. Uticalo je to na kraju jer je Monako došao i do petog gola, a Milojevića nije to toliko zabrinulo koliko stanje jednog od njegovih omiljenih "vojnika" u Zvezdi.

- Nažalost, Duarteu je otišla zadnja loža, a mislim da - nemojte da me držite za reč - da je Olajinka ozbiljno povredio tetivu. Nisam baš nikakav optimista. Šerif je izašao sa problemima. Mi to nemamo, ne igramo u tom intenzitetu - rekao je Vladan Milojević posle meča.

Podsetimo, prethodno su se povredili Vanja Drkušić, Omri Glazer, Mirko Ivanić i Jegor Prucev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading