LEGENDE PARTIZANA STIGLE U ZEMUNELO! Pružili podršku fudbalerima pred važan meč!

Autor:

Sport

24.10.2024

12:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igrači upijali svaku njihovu reč.

LEGENDE PARTIZANA STIGLE U ZEMUNELO! Pružili podršku fudbalerima pred važan meč!

Foto: FK Partizan

Članovi privremenog organa FK Partizan - Predrag Mijatović i Danko Lazović, zajedno sa sportskim direktorom - Ivicom Ilievim i Ivicom Kraljem, posetili su Sportski centar „Partizan - Teleoptik“ gde su se, pre jutarnjeg treninga, obratili igračima seniorske selekcije, odnosno prvotimcima Partizana.

Bivši asovi crno-belih, zaduženi za sportski sektor kluba, su svakako samim svojim dolaskom, a zatim i u inspirativnom razgovoru, pružili i dodatnu motivaciju pred utakmicu 13. kola Superlige Srbije, FK Partizan - FK Čukarički.

Utakmica između Partizana i Čukaričkog biće odigrana u subotu od 15.55 časova na stadionu u Humskoj, nakon koje navijači besplatno mogu pratiti i košarkaše crno-belih u Beogradskoj areni, meč šestog kola AdmiralBet ABA lige između Partizana i Krke od 19 časova. Danas je tačno u podne počela slobodna prodaja ulaznica, i to samo za Nivo 200, lože i mesta pored terena. Zbog blizine meča, prioritetne prodaje za članove kluba ovog puta neće biti. Slobodna će se odvijati putem linka na sajtu partizan.basketball zatim sajta efinity.rs i na blagajni Beogradske arene (blagajna sever), odnosno Efinity prodajnim mestima (TC Rajićeva, Sava centar i Dom omladine).

Rasim Ljajić izabran je pre tri dana na sednici Skupštine za predsednika Privremenog organa Partizana. U Privremenom organu Partizana, koji će rukovoditi klubom u narednom periodu, biće, pored Mijatovića i Lazovića, privrednici Milka Forcan, Vojislav Lazarević, Boban Stojanović i pravnik Dragan Milovanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading