GROBARI U DELIRIJUMU! Sve je spremno za spektakl u Humskoj, navijači poslali JASNU poruku!

Autor:

Sport

25.10.2024

18:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika podrška navijača Partizana!

GROBARI U DELIRIJUMU! Sve je spremno za spektakl u Humskoj, navijači poslali JASNU poruku!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana spremaju se za veliki okršaj sa ekipom Čukaričkog u okviru 13. kola Superlige Srbije. Ovo će biti prvi meč crno-belih pod vođstvom nove uprave na čelu sa Rasimom Ljajićem, Predragom Mijatovićem i Dankom Lazovićem. Promene na rukovodećim pozicijama izazvale su veliko interesovanje navijača, te se očekuje velika poseta na stadionu u Humskoj.

Najvatreniji pristalice crno-belih, poznati kao "Grobari", najavili su svoj povratak na južnu tribinu. Ova tribina, koja će biti ispunjena nakon dužeg vremena, obećava da će pružiti nezaboravnu atmosferu na stadionu. Očekuje se da će južna tribina biti mesto gde će se čuti najglasnija podrška za Partizan.

Fotografija koja je objavljena na Partizanovoj društvenoj mreži "X" pokazuje neverovatnu gužvu na prodajnom mestu ulaznica, a ova slika svedoči o ogromnom interesovanju navijača za predstojeći meč. Očigledno je da su navijači željni da podrže svoj omiljeni tim i da će stadion u Humskoj biti ispunjen do poslednjeg mesta.


Pored velike podrške na stadionu, navijači Partizana će imati dodatne benefite. U dogovoru sa KK Partizan, svako ko ode na meč Partizana i Čukaričkog će sa tom kartom moći da uđe na nivo 400 Beogradske arene na utakmicu protiv Krke koja je na programu istog dana. Ovo je sjajan potez koji će dodatno motivisati navijače da podrže svoj tim na obe utakmice.

Sve u svemu, očekuje se da će predstojeći meč između Partizana i Čukaričkog biti obeležen velikom podrškom navijača koji već s nestrpljenjem iščekuju ovaj spektakl na stadionu u Humskoj!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading