SA PRAVOM JE SMATRAJU NAJLEPŠOM ITALIJANSKOM VODITELJKOM: Udala se za fudbalskog tragičara, rodila dete i podvrgla estetskim operacijama - Dileta Leota! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

27.10.2024

18:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo gde je sada otputovala atraktivna Italijanka za kojom muškarci uzdišu.

SA PRAVOM JE SMATRAJU NAJLEPŠOM ITALIJANSKOM VODITELJKOM: Udala se za fudbalskog tragičara, rodila dete i podvrgla estetskim operacijama - Dileta Leota! (FOTO GALERIJA)

Foto: Instagram.com/dilettaleotta

Dileta Leota je jedna od najlepših TV voditeljki u svetu fudbala, poznata po svom šarmu i talentu. Nedavno se udala za Lorisa Karijusa, što je izazvalo veliku pažnju javnosti. Njihova romansa trajala je nekoliko godina pre nego što su konačno stupili u brak, a sada su postali roditelji predivne devojčice, Arie.

Nakon udaje, Dileta se odlučila za nekoliko estetskih korekcija na svom telu, što je izazvalo šok i oduševljenje među njenim fanovima. Njena hrabrost da javno pokaže svoje odluke o estetskim operacijama pokazuje autentičnost i samopouzdanje.

Venčanje Dilete Leote i Lorisa Karijusa održano je na prelepim Eolskim ostrvima u prisustvu 160 zvanica, među kojima su bile i neke svetske zvezde poput Elodi, Eleonore Berluskoni i Elizabete Kanalis. Ova romantična ceremonija bila je istinsko slavlje ljubavi i jedinstva.

 

Loris Karijus, poznatiji kao golman koji je možda najpoznatiji tragičar finala Lige šampiona iz 2018. godine, osvojio je srce Dilete Leote i ostvario svoj san o venčanju sa prelepom voditeljkom. Njihova ljubavna priča privlači pažnju javnosti i ostavlja trag romantike i vere u pravu ljubav.

Pored svoje uspešne karijere u svetu fudbala, Dileta Leota sada uživa u ulozi majke, pružajući podršku svom suprugu i gradeći srećnu porodicu. Njen talenat i harizma i dalje privlače pažnju gledalaca širom sveta, čineći je jednom od najcenjenijih TV voditeljki u fudbalskoj industriji.

Dileta Leota ostaje ikona fudbalskog novinarstva, svojom lepotom, talentom i hrabrošću osvaja srca gledalaca širom sveta. Njen brak sa Lorisom Karijusom, venčanje na Eolskim ostrvima i porodični život čine je inspiracijom mnogima, dok njen otvoren pristup estetskim operacijama pokazuje autentičnost i samopouzdanje.

Kako se može videti na njenom Instagram nalogu, Dileta ove dane provodi u Sjedinjenim Američkim Državama, ali i dalje svakodnevno svojim fotografijama oduševljava pratioce.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading