DŽABA MU SVI TROFEJI: Legendarni Karlo Anćeloti napušta Madrid - već je poznat i njegov naslednik!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

27.10.2024

20:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik kluba ne može da pređe preko debakla u derbiju.

DŽABA MU SVI TROFEJI: Legendarni Karlo Anćeloti napušta Madrid - već je poznat i njegov naslednik!

Foto: Tanjug/AP

El Klasiko, duel između Real Madrida i Barselone koji je odigran u subotu 26. oktobra okončan je ubedljivim trijumfom Katalonaca rezultatom 4:0, ostavljajući ekipu Hansija Flika sa šest bodova prednosti nad sastavom Karla Anćelotija na vrhu tabele La Lige.

Ishod derbija izazvao je snažne reakcije među navijačima Reala, a izveštaji iz katalonskog lista "Sport" sugerišu slične osećaje među rukovodstvom kluba. Navodno, predsednik kluba Florentino Perez je sinoć naznačio da Anćeloti više nema njegovu podršku i naložio direktorima koga da dovedu kao njegovog naslednika.

 

 

Kako se nezvanično saznaje, Perezova želja jeste Ćabi Alonso, španski trener koji je prošle sezone impresionirao Evropu vodeći Bajer Leverkuzen do istorijskog titule Bundeslige.

Uprkos nezadovoljstvu Anćelotijem, Perez nema nameru da zameni Italijana pre kraja aktuelne sezone, verujući da poštovani trener zaslužuje da završi sezonu zbog svog doprinosa Real Madridu tokom svoje karijere. Treba napomenuti da ugovor Anćelotija traje do leta 2026. godine, ali se sve više čini verovatnim da će biti oslobođen dužnosti nakon završetka sezone.

Republika

Foto: Profimedia

Povratak na mesto uspeha - Ćabi Alonso

 

Potencijalni prelazak na Ćabi Alonsa kao novog glavnog trenera izazvao je iščekivanje i spekulacije među navijačima Reala i ljubiteljima fudbala. Perspektiva da Alonso preuzme kormilo jednog od najprestižnijih klubova na svetu je intrigantna, posebno imajući u vidu njegove izuzetne uspehe kao igrača i njegovu uspešnu trenersku karijeru.

Čini se da se Karlo Anćeloti u ovom momentu suočava sa najvećim problemima od kako je preuzeo kraljevski klub. Iako trenutne okolnosti deluju izazovno, Anćelotijev ugled i dosadašnji rad zaslužuju poštovanje, i biće zanimljivo videti kako će se situacija odvijati u narednim mesecima. Dok se sezona odmiče, pažnja će svakako ostati usmerena na Real Madrid, uz mogućnost značajnih promena u trenerskom timu i performansama ekipe

Posledice nedavnog El Klasica postavile su pozornicu za potencijalno transformacioni Period za Real Madrid, uz mogućnost promene trenera i kontinuirano stremljenje ka uspehu u domaćim i međunarodnim takmičenjima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading