PREDRAG MIJATOVIĆ NA DODELI ZLATNE LOPTE! Proslavljeni fudbaler i novi član privremene uprave Partizana među uglednim zvanicama!

Autor:

Sport

28.10.2024

21:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predrag Mijatović iznenadio sve na svečanoj ceremoniji!

PREDRAG MIJATOVIĆ NA DODELI ZLATNE LOPTE! Proslavljeni fudbaler i novi član privremene uprave Partizana među uglednim zvanicama!

Foto: Starsport

U Parizu je održana 68. ceremonija dodele Zlatne lopte za najboljeg fudbalera na planeti, okupivši mnoge ugledne zvanice iz sveta sporta. Među njima se istakao Predrag Mijatović, koji je svoj ugled i uticaj iskoristio da unapredi odnose crno-belih i ljudi iz evropskog i svetskog fudbala, a dugogodišnje prijateljstvo sa predsednikom UEFA - Aleksandrom Čeferinom, pokrenulo je mnoge interesantne teme za razvoj srpskog fudbala.

Njegovo poznanstvo sa Čeferinom, predsednikom UEFA, otvorilo je mnoga interesantna pitanja o budućnosti fudbalskog kluba Partizan.

Mijatovićeva prisutnost na tako važnom događaju ne samo da je privukla pažnju medija, već je istakla i njegov značajni uticaj na svetski fudbal. Njegova posvećenost unapređenju srpskog fudbala i FK Partizana izazvala je interesovanje i podršku mnogih relevantnih aktera u svetskom fudbalu.

 

 

Prisustvo proslavljenog fudbalera na ovako prestižnom događaju oduševilo je celu naciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading