OZBILJNE MERE ŠTEDNJE U PARTIZANU! Svaki evro je od velike važnosti!

Autor:

Sport

28.10.2024

08:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Planira se razgovor sa Savom Miloševićem.

OZBILJNE MERE ŠTEDNJE U PARTIZANU! Svaki evro je od velike važnosti!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Uvođenje mera štednje u FK Partizan neće zaobići ni sportski sektor, a prvi čovek Privremene komisije Rasim Ljajić istakao je da će se umanjenje zarada primeniti na sve osim zaposlenih sa najmanjim primanjima. Cilj ovih mera je smanjenje budžeta za 2.000.000 evra već tokom ove zime.

Članovi radne grupe planiraju razgovor sa trenerom Savom Miloševićem kako bi pronašli kompromis u vezi sa umanjenjem njegove zarade. Cilj je zamoliti trenera za ustupak umanjenja zarade barem do kraja tekuće takmičarske sezone, dok se klub ne stabilizuje.

Iako su ove mere nepopularne, članovi Privremene komisije ističu da su nužne u trenutku kada je svaki evro od velike važnosti za ozdravljenje kluba. Nedavno je klub imao značajan trošak, ali je zahvaljujući podršci države uspeo da prođe prvi monitoring UEFA u sezoni i ostane konkurentan za licencu u evropskim takmičenjima.

Republika

Foto: Starsport

Savo Milošević

Članovi Privremene komisije zaduženi za sportski sektor - Predrag Mijatović i Danko Lazović, planiraju razgovor sa trenerom Savom Miloševićem u nadi da će pronaći finansijski kompromis i dogovoriti umanjenje trenutne plate trenera. U normalnim okolnostima, visina plate trenera bila bi sasvim normalna, ali trenutno predstavlja opterećenje za budžet, kao i većina plata fudbalera, posebno internacionalaca.

Iako je finansijska situacija izazovna, trener Savo Milošević ima podršku kluba. Kako je nedavno istakao Predrag Mijatović, Milošević je pravi čovek na pravom mestu u pravom trenutku, kao dete kluba i veliki partizanovac koji razume tešku situaciju. Uprava kluba veruje da će razgovori rezultirati rešenjem povoljnim za obe strane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading