MIJAT I LAZOVIĆ SMENILI JOŠ JEDNU LEGENDU PARTIZANA: Potpuni remont u Humskoj!

Autor:

Sport

26.10.2024

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ni on nije "preživeo"!

MIJAT I LAZOVIĆ SMENILI JOŠ JEDNU LEGENDU PARTIZANA: Potpuni remont u Humskoj!

Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Nova uprava Partizana, predvođena Rasimom Ljajićem, Predragom Mijatovićem i Dankom Lazovićem, odlučno sprovodi najavljene promene u klubu. Smenjen je sportski direktor Ivica Iliev, ali tu nije kraj, pošto će i njegov zamenik Ivica Kralj takođe napustiti klub, javlja "Mozzart sport"! Odluka o ukidanju Kraljeve funkcije doneta je u sklopu mera za efikasniju reorganizaciju crno-belih.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Ode i on: Ivica Kralj

Ivica Iliev je zvanično smenjen, a članovi Privremenog organa su ocenili da pozicija zamenika sportskog direktora, koju je obavljao Ivica Kralj, više nije potrebna u strukturi kluba. Kralju su već saopšteni planovi za njegov miran i sporazuman rastanak, a on je sa razumevanjem prihvatio tu odluku, baš kao i Iliev.

Ova "prelazna vlada" ima jasan cilj da Partizan što pre operativno stabilizuje, dok najavljene smene simbolizuju odlučnost u vraćanju kluba na pravi put. Sportski poslovi će privremeno biti podeljeni između Mijatovića i Lazovića, sve do formiranja nove uprave nakon Izborne skupštine.

 

Burni dani su u Humskoj, ostaju samo oni koji su klubu preko potrebni, jer mnogo toga mora da se žrtvuje kako bi se izašlo iz ovog sivila. Grobari se danas, posle dugo vremena, vraćaju na tribine stadiona JNA, a prepoznatljivi huk juga, uz potpuno novi sportski sektor, trebalo bi da najavi neke bolje dane u Partizanu...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading