JOKIĆIMA AMERI MOGU DA PLJUNU POD PROZOR: Strahinju SAMO ZATVOR može da spreči da gleda Nikolu

Autor:

Sport

24.04.2024

15:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan detalj omogućava Džokerovom bratu da bez sankcija gleda mečeve denvera.

JOKIĆIMA AMERI MOGU DA PLJUNU POD PROZOR: Strahinju SAMO ZATVOR može da spreči da gleda Nikolu

Foto: Starsport

Amerikanci uzalud vode kampanju protiv Nikole Jokića i njegovog brata Strahinje Jokića! Tačno je da je 13 godina stariji brat centra Denvera udario jednog navijača pesnicom u lice tokom drugog susreta četvrtfinala Zapada NBA lige protiv LA Lejkersa i da takvo ponašanje nije primereno sportskim manifestacijama, ali sem osuda, Džokerovi mrzitelji mu ne mogu ništa.

Uz reakcije osude zbog fizičkog sukoba, na društvenim mrežama su se pojavili zahtevi da se Strahinji Jokiću zabrani ulazak u sportske dvorane, ali i neobični prohtevi u vezi sa suspenzijom Nikole Jokića. Postoje pojedinci koji smatraju da je to jedini način da se pošalje jasna poruka i da se stane na put sličnim situacijama u budućnosti. I od toga ne može da bude ništa, bar ne u Denveru.

Naime, Strahinji je praktično nemoguće zabraniti ulazak u halu Denvera. On kao član porodice ima specijalnu propusnicu i bez obzira na to što sedi među ostalim navijačima on ipak ima malo veće privilegije. S druge strane, njemu bi, teoretski, protivnici mogli da zabrane dolazak na gostovanja, ali je pitanje kako bi na to reagovalo Nikola i Denver, odnosno da li bi svi bili spremni na zatezanje odnosa.

A da ne pričamo o ideju da se Nikola Jokić suspenduje. Naime, sam incident ne postoji nigde sem na pomenutom snimku. Oštećenog nema, a policija jeste pokrenula istragu, ali i ona tapka u mestu i moli za pomoć kako bi shvatila šta se desilo.

 

 

- Policija Denvera je upoznata sa snimkom koji kruži društvenim mrežama. Incident nije prijavljen policiji Denvera u areni ili nakon završetka utakmice, a u ovom trenutku niko se nije javio kao žrtva ovoga incident. Odeljenje istražuje ovaj incident, aktivno radi na identifikaciji osobe na snimku koja je udarena i podstiče sve koji su bili umešani ili svedoci ovoga iz prve ruke da kontaktiraju s policijskom upravom Denvera - saopštili su iz policije Denvera.

U prevodu, ako policija ne sprovede istragu i ne dokaže da je Strahinja napravio incident, koji je snimljen, odnosno ne oglasi se žrtva, malo toga može da se uradi. Tako da ispada da jedino hapšenje može da spreči Nikolinog brata da ga i dalje bodri, bar na domaćem terenu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading