ĆUS MATEO POTKAČIO PARTIZAN: ''Setimo se njih!''

Autor:

Sport

26.04.2024

22:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trene Madriđana oprezan.

ĆUS MATEO POTKAČIO PARTIZAN: ''Setimo se njih!''

Foto: Starsport

Ćus Mateo

Košarkaši Real Madrida su ostvarili impresivan početak plej-ofa Evrolige protiv ekipe Baskonije, stekavši prednost od 2:0 u seriji. Trener kraljevića, Ćus Mateo, ističe da je ponosan na svoje igrače i navijače zbog načina na koji su izneli prvi deo serije, ali isto tako podseća na prošlogodišnju seriju sa Partizanom.

 - Nismo obezbedili plasman na finalni turnir, toga smo svesni svi u klubu. Za ostvarenje cilja nam treba još jedna pobeda, a moraćemo dobro da se potrudimo da stigenemo do nje. Dobro se sećamo prošle sezone, kada smo gubili od Partizana sa 2:0, ali se nismo predavali, išli smo korak po korak, stigli do finalnog turnira, a zatim i titule. Ništa se ne menja ni sada. Ponovo moramo da idemo korak po korak. Baskonija se sigurno neće predati, očekujem reakciju u treće meču, očekujem i verujem da ćemo biti spremni da odgovorimo na reakciju rivala - jasan je Mateo.

Podsetimo, Real Madrida je prošle sezone gubio 2:0 u seriji od Partizana i to u svom Vizinik Centru. Potom su Beogradu došli do izjednačenja i u prestonici Španije preokrenuli, bio je ta sjajan okršaj. Takođe, ti mečevi su obeleženi nemilim događajem i sukobom kada je Geršon Jabusele MMA zahvatom bacio Dantea Egzuma na parket.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading