BARSA SLAVILA PROTIV OLIMPIJAKOSA: Pešić može da odahne, Petrušev odigrao korektan meč!

Autor:

Sport

26.04.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Blagurana izjednačila pred meč u Pireju.

BARSA SLAVILA PROTIV OLIMPIJAKOSA: Pešić može da odahne, Petrušev odigrao korektan meč!

Foto: www.profimedia.rs

Košarkaši Barselone su ostvarili pobedu nad Olimpijakosom u drugom meču četvrtfinalne serije Evrolige rezultatom 77:69, čime su izjednačili rezultat na 1-1. Domaćin je stekao prednost krajem prve deonice sa rezultatom 25:14, ali Olimpijakos se nije predavao, čak je uspeo da preokrene rezultat i povede na kraju trećeg kvartala.

Najefikasniji na susretu bio Džejms Parker sa 24 poena i pet skoka, a slede ga Vili Hernangomez koji je postigao 11 poena uz četiri skoka i jednom asistencijom i Jan Veseli sa 10 poena i sedam skokova.

U redovima Olimpijakosa najefikasniji je bio Alek Peters koji je ubacio 20 poena uz pet skokova, Šakil Maksis sa 10 poena, dva skoka i jednom asistencijom i VIlijam Gos koji se 10 puta upisao u stelce uz dva skoka i tri asistencije.

Međutim, to nije bilo dovoljno jer je domaćin ponovo preuzeo kontrolu nad utakmicom i odneo pobedu, sprečivši Grke da odnesu maksimalan plen iz Španije. Posebno zanimljiv detalj ovog meča jeste nastup mladog Filipa Petruševa za Olimpijakos, i to uprkos nezgodnom padu u prvom meču.

Petrušev je ostvario korektan učinak od šest poena i četiri skoka, pokazujući izuzetnu hrabrost i posvećenost timu uprkos prethodnoj povredi.  Očekuje se da će treći meč četvrtfinalne serije biti izuzetno neizvestan, a ljubitelji košarke sa nestrpljenjem očekuju ishod ove uzbudljive serije. 

Podsetimo, večeras je i Monako uspeo da dođe do izjednačenja u seriji pošto je savladao Fenerbahče rezultatom 93:88. Sigurno nas i ovde očekuje zanimljiv okršaj u Istanbulu. Navijači Kneževa očekuju visok razultat, s obzirom da su izabranici Saše Obradovića prošle sezone igrali fajnal-for.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading