PARTIZAN STVARA MOĆAN TIM! Obradović aktivirao NBA "BOMBU"! Oglasio se igrač i BACIO grobare u TRANS!

Autor:

Sport

20.06.2024

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pregovori su uveliko u toku.

PARTIZAN STVARA MOĆAN TIM! Obradović aktivirao NBA "BOMBU"! Oglasio se igrač i BACIO grobare u TRANS!

Foto: Starsport

Danas će KK Partizan predstaviti svoje novo pojačanje, plejmejkera Ifea Lundberga koji je došao iz Virtusa.

Danski reprezentativac stiže među crno-bele sa zavidnim iskustvom, a njegov dolazak sigurno će uneti novu energiju u ekipu.

Ali, to nije sve. Srpski i regionalni vicešampion sprema još jedan veliki transfer, ovog puta iz NBA lige. Naime, francuski plejmejker Frank Ntilikina (25) navodno bi mogao da dođe u Partizan. Kako saznaju Sportske.net, dogovor je jako blizu realizacije, a ostalo je da se definiše još nekoliko detalja.

Foto: www.profimedia.rs

Frank Ntilikina

Ntilikina je igrač koji je 2017. godine izabran od strane Njujorka na draftu, a posle četiri godine u Niksima je prešao u Dalas.

Sa visinom od 193 centimetra, Frank Ntilikina je po vokaciji plejmejker, ali je u Sjedinjenim Američkim Državama često igrao i na poziciji beka. Osim toga, ovaj košarkaš ima iskustvo igranja u reprezentaciji Francuske, sa kojom je osvojio srebro na Olimpijskim igrama u Tokiju 2021. i svetsku bronzu iz Kine 2019. godine.

Foto: printscreen/instagram

Objava Franka Ntilikine

U međuvremenu, Nitilikina se oglasio na društvenim mrežama i ostavio crno-bele boje, uz emotikone vatre, potvrdivši da će uskoro da pojača tim Željka Obradovića!

Očekuje se da će ovaj potencijalni transfer privući veliku pažnju navijača Partizana i dodatno ojačati ekipu za narednu sezonu. S obzirom na Ntilikininu bogatu karijeru i iskustvo, njegov dolazak bi sigurno bio značajan korak napred za klub. Navijači sa nestrpljenjem očekuju zvaničnu potvrdu ovog transfera i raduju se novim izazovima koji stoje pred klubom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Bob

20.06.2024 15:59

Lepo je neko napisao,uvozimo košarkaše iz Danske,sramota a mi kao zemlja košarke,stidim se